|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό update, γίνανε κάποιες προσθήκες στο ενυδρείο και φυσικά κάποιες μετρήσεις.
ΝΗ3/ΝΗ4: 0 ΚΗ: 8 Mg: 1300 Ca: 410 Sg: 1028 (είναι λίγο υψηλή αλλά θα την κατεβάσω στο 1025) με υγρά salifert. Βέβαια έχουμε μια μικρή καθυστέρηση(ελπίζω να είναι μικρή γιατί έχει αργήσει να έρθει) στην παραλαβή της Jebao RW4. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες προσθήκες.
Την αλατοτητα αστην εκεί. Μια χαρά είναι. Το πολύ πολυ αν θες πηγαινε τη στο 1027 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα τα φραγκάκια , μου φαίνεται μόνο πως τμήμα του βράχου ακουμπάει στο τζάμι ή όχι ;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
χααχαχαχα εσυ βλέπεις στο μέλλον ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 08-06-15 στις 11:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά Μιχάλη
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έχεις σκοπό να βάλλεις σκληρά τότε ναι.
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλό
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αντε αλανι μου!! δευτερη παρτηδα φραγκ περιμενη....
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια φίλε μου.....