|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα πολυ ομορφο το ενυδρειο σου
![]() ![]() Τωρα αυτος ο σωληνας δεξια χαλαει λιγο την εικονα απ το φιλτρο ειναι δεν παει πισω;; Επισης αισθητικα εμενα θα με χαλαγε το φιλτρο στο ιδιο υψος με το ενυδρειο χτυπαει στο ματι..Βεβαια δεν χανεις σε ροη!! Βλεπω εχεις και κοντρολερ αν δεν απατωμαι σε τι κουτι τον εβαλες;
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστω φιλέ μου..το φίλτρο δεν μπορεί μα παει πίσω γιατί έχω σηκώσει το υποστρωμα κ θα βγαίνει απέξω το φίλτρο..το κουτί είναι ενα απλό ηλεκτρολογικό κουτι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ηλεκτρολογικο κουτι ε κι απο που το πηρες αν επιτρεπεται;;Ρωταω γιατι αγορασα προσφατα τον stc και με προβληματισε η τοποθετηση..
|
||||
|
||||
![]()
Απο μαγαζί ρε συ με ηλεκτρολιγικα.θα ζητησεις ενα εξωτερικο ηλεκτρολογικό κουτί έτσι το πουλάνε..τώρα για διαστάσεις νομιζω10*10 αν δεν κάνω λαθος χωράει ακριβως
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ,δεν το ξερα οτι πουλανε τετεια θα παω αυριο να ρωτησω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτική δουλειά, μπραβο , θα σου πρότεινα να ψάξεις στο ebay για τους diffuser που εχουν γυαλινο σωλινακι μεχρι πανω ωστε να μην φαίνεται.. πανρως εχω παθει πλακα.. και πάλι μπράβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά δεν θα βγάζω όλα τα πράματα για μια φωτο για το όλο στήσιμο αν έχετε κάποια παρατηρηση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σοσ σε φυτεμενο | βασιλης σαρ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 15-10-11 09:55 |
Νεο φυτεμενο | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 25-11-10 14:43 |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |
φυτεμενο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 28-07-08 08:34 |
Νεο φυτεμενο | chris129 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 07-04-08 20:23 |