|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν το πιάσε το μάτι σου, το έχω χαρακτηρίσει το φαινόμενο ως plexiglassίτιδα
![]() ![]() Πέρα από την πλάκα κ. Τάκη πιστεύω πρέπει να γίνει αναλυτική παρουσιάση για το πως δουλεύετε το υλικό εύκολα και μπορεί να δώσει οπτικά αποτελέσματα που αγγίζουν εργαστασιακό σχεδιασμό... Μου φαίνεται μια μέρα θα φέρω camera από εκεί να ετοιμάσουμε ένα tutorial ![]() Επίσης εφόσον θέλει να ασχολήθει και άλλος κόσμος, να δούμε ζήτηματα ομαδικής παραγγελίας με το τετραγωνικό αλλά και κόλλας... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια κατασκευη......
Θα ρωτησω κατι ομως offtopic και να με συγχωρεσετε που χαλαω το θεμα. Κατα ποσο μπορει ενα τετοιο συστημα να ψυξει και να κατεβασει τη θερμοκρασια του νερου??? δλδ εγω τωρα εχω 23 λεει το θεμομετρο..... με ενα συστημα σαν αυτο μπορει να το παει 18???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη κατασκευή και μάλλον υπεραρκετά τα ανεμιστηράκια για τα λίτρα σου! Το θετικό είναι ότι μπορείς να τα εκμεταλευτείς, βάζοντας ένα μετασχηματιστή μετάβλητής τάσης, οπότε θα ρίχνεις την θερμοκρασία εντελώς αθόρυβα!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι 1 amber καλύτερα να βρεις 2 amber
Ενδεικτικά και μόνο (δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι φθηνότερο) http://www.shop-e.gr/pals/%CE%A0%CE%...-9-12-dc-2,25a Ψάξτο λίγο καλύτερα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιο λίγη εξάτμιση απο το φυτεμενο μέσα στο σπίτι που οι θερμοκρασίες ήταν 27 του ενυδρείου και 30-32 του σπιτιου. Υπάρχει βέβαια και καθημερινή αυτόματη προσθήκη νερού , 40-50 λίτρα
|
||||
|
||||
![]()
Στα 125 lt εχω βαλει 3 x 80mm απο το Πλαισιο. Ειναι αυτα.
Το ενυδρειο ειναι σε αρκετα ζεστο χωρο και η θερμοκρασια νερου ηταν πριν 30C. Για την ωρα τα fans λειτουργουν σε 24ωρη βαση. Η θερμοκρασια κατεβηκε ευκολα στους 25C. Το προβλημα ειναι η υπερβολικη εξατμιση >10lt την ημερα. Νομιζω οτι η χρηση θερμοστατη ειναι επιβεβλημενη. Χθες αποσυνδεσα τον εναν απο τους τρεις για να περιορισω το φαινομενο. Στο παρακατω γραφημα φαινεται η ρυθμιση θερμοκρασιας στο 30lt γαριδαδικο μου. Ο ανεμιστηρας ειναι μολις 50 x 50mm. To αριστερο κοκκινο γραφημα ειναι η θερμοκρασια του νερου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Fan Flap Σύστημα ψύξης | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 01-03-13 14:07 |
Σύστημα ψύξης/θερμανσης σε rio 240 | Maverick | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 09-05-11 22:14 |
Σύστημα ψύξης σε (μελλοντικό) χρυσοψαροενυδρέιο! | Τηλέμαχος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 75 | 22-08-10 19:04 |
Εξωτερικό σύστημα ψύξης | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-09 19:32 |