|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι σπεσιαλ ήδη η λιμνούλα
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα σου πω ούτε για καλά γενητουρια ούτε για καλά φουντωματα γιατί αυτά θα τα δεις! Καλά μπυροκρασοτσιπουρομαζεδομαζοματα να έχεις!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε σένα συγχαρητήρια! Η ζωή σε μικρογραφία, εκτελεσμένη κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ομοιάζει τα τζάμια των ενυδρείων μας με ένα τίποτα... τελικά η ζωή είναι έξω και μεταφορικά να το δει κανείς!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ,νασαι καλα
![]() ειναι οπως τα λες.η ζωη ειναι εξω ![]() μονο οι λιβελουλες μου λειπουνε.η πολη δε βοηθαει... αν δω κ τετοιες καμια μερα(που δεν αποκλειεται τωρα με τα βουρλα),τοχω κανει το κομματι μου με τη λιμνη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στήσε και κανα ενυδρείο, όλο με λίμνες ασχολείσαι και μόνο για λίμνες λες
![]() ![]() ![]() ![]() Και ειδικά αν το ενυδρείο είναι ξύλινο ακόμα καλύτερα ![]() ![]() ![]() Αντε , εχεις φάει όλο το κόσμο να φτιάξει λίμνη ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |