|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ετσι κι αλλιως τη γενικη ιδεα θελω μια και το ενυδρειο μου εχει αλλες διαστασεις οποτε θα πρεπει να προσαρμοστω αναλογα
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικο ειναι να φτιαξεις σωστα το πλαισιο, αν το ενυδρειο σου ειναι 100Χ50 ας πουμε, το πλαισιο το υπολογιζεις να ειναι 101Χ51 ετσι θα εχεις ενα περιθωριο μισου ποντου απο καθε πλευρα.
Για τα δικα μου ενυδρεια με βολευει να εχει υψος 10cm. Για να στηριχθει πανω στην γυαλα εγω κολλησα εσωτερικα ενα υποπλαισιο απο πηχακι plexi 1Χ1 cm. Το ποσο θα απεχει απο το κατω μερος, καθοριζεται απο το υψος που εχουν οι σωληνες του φιλτρου σου, απο το ποσο θα γεμιζεις το ενυδρειο, και απο το ποσο υψος θελεις απο το πανω μερος της γυαλας να εχει. Αυτα ειναι τα πιο καθοριστικα, τα υπολοιπα σε πανε μονα τους.
|
||||
|
||||
![]()
Update, εφυγαν τα φυτα κυριως στο κεντρο και μπροστα και μπηκαν αλλα λιγο πιο δυσκολα αλλα και πιο ομορφα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα πράγματα μπράβο σου!!!
Υγ:Αυτό στην επιφάνεια είναι μπουκάλι; |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω, ο λαιμος του μπουκαλιου για την ακριβεια το χρησιμοποιω σαν χωνι με μεγαλο ανοιγμα για να πεφτει η τροφη σε ενα συγκεκριμενο μερος γιατι τα σαλιγκαρια μου ξηλωνουν την cuba.
|
||||
|
||||
![]()
Σάββα απλά είναι εκπληκτικό....!!!
(Χρήστο μάλλον ήταν η ώρα του ταΐσματος ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιωργο.
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Σάββα τι ωραίο στολίδι είναι και αυτό !!!
Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Τακη.
------------------------- Παράθεση:
![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 27-02-16 στις 23:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |