|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βέβαιο είναι οτι στο μαγαζί του Μάκη (τώρα Στέλιου), υπήρχαν πολλοί δίσκοι μέσα στα ενυδρεία, που ήταν κυριολεκτικά ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ. Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί...
Βέβαια εγω διάλεξα εναν δίσκο, απο κάποιο ενυδρείο που δεν είχε κάποιο άρρωστο ψάρι, και όντως μετά απο 48 ώρες άρχισαν οι γραμμές του δίσκου να μαυρίζουν...Ήταν ψάρι απο την νεα φουρνιά και ζωηρό, μέχρι την στιγμή που ήρθε στο σπίτι. Παρέλληψα να πω οτι εκτός των άλλων, στο περίγραμμα της ουράς του δίσκου, εμφανήστικε ενα άσπρο ''υλικό'', οχι σε μορφή κόκου,(Στήγματα) αλλά σαν μια γραμμή κατα μήκος του περιγράμματος της ουράς. Και τώρα φίλοι μου τι κάνουμε? Κινδυνεουν και οι άλλοι δίσκοι μέσα στο ενυδρείο, απο κάτι?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ιδίως το περιμετρικό στίγμα που λές στη ουρά του ψαριού, είναι κλασσικό δείγμα στρεσαρίσματος, από τις συνεχές αλλαγές περιβάλλοντος. Το είχα σχεδόν σε κάθε νεοεισερχόμενο δίσκο. Για φαντάσου μέσα σε λίγες ώρες, να αλλάξει τόσες φορές! Απόχες, σακούλες …..
Πάντως για να λές ότι τρώει και φυλλαράκι…. Μπράβο. Είναι λίγο δύσκολο να φάνε φυλλαράκι. Εμένα έφαγαν tetrabits, μετά από αγώνα. Είχαν συνηθίσει βλέπεις μόνο καρδιά. Όπως λέει λοιπόν ο Johnnyκαι ο Γιώργος υπομονή και βλέπουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Klaz είστε λάθος, αφού είδατε τα ψάρια/ενυδρεία σε τέτοιο χάλι, γιατί ψωνήσατε? Για τα παιδιά με τις περιουσίες, δεν αρκεί να έχεις περιουσία αλλά να ξέρεις και να την κρατήσεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αισιόδοξα να μηνήματά σας, και χαίρωμαι πολύ για αυτό.
Ναι φίλε george hmmy, τρώει ευτυχώς και φυλλαράκια, δειλά βέβαια αλλά συντηρείται κανονικά. Τώρα οσο για το θέμα που έθιξες γιατί τα αγοράσαμε αφού ήταν σε τέτοια κατάσταση, 1) γιατί ο αμαζόνιος ειναι ενα μαγαζί που το εμπιστευόμασταν -τουλάχιστον για ψάρια με υγεία-,και 2) έκανα τόσα χιλιόμετρα με σκοπό να αγοράσω δίσκο, και στο τέλος να μην το έκαμνα? ''Αμαρτία θα ήταν''... Τα είδα εκεί να με κοιτάζουν αυτά εμένα, εγώ αυτά...ε και ξέρετε όλοι το συναίσθημα αυτό... Δεν μου είπατε,την θερμοκρασία να την αυξήσω τελικά? Και αν ναι, πόσο? (σημ. έχω και πολλά φυτά.) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
29 c στην μεριά του θερμοστάτη, και 28 στην απέναντι.(Είναι βαθμοί κελσίου φίλε accnt, οχι εκατοστά cm)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
Tridanca Giant Clam | Discos | Μαλάκια (Όστρακα, clams κλπ) | 0 | 21-10-04 11:48 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
Glyptopterichthys gibbiceps | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 19:13 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |