|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω με το αλατι εχω μπλεξει.... Αλλα περι ορεξεως....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες με ολόκληρο το ενυδρείο και λίγες με την άλγη που με βασανίζει. Δυό εβδομάδες με το algaefix, αλλά δεν βλέπω το τρομερή διαφορά.
Στην τελευταία την φωτογραφία αυτό το κόκκινο πράγμα τι είναι ρε παιδιά. Μεγάλωνε σιγά, σιγά και επειδή δεν ξέρω τι είναι το αφαίρεσα μαζί με λίγο από το σώμα του κοραλλιού
|
||||
|
||||
![]()
Σταματη το algafix αποψη μου ειναι να το σταματησεις , το προβλημα ειναι τα φωσφορικα αμα κοψεις το φαγητο θα καθαρισει και η αλγη ,.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστα τα φωσφορικά έχουν μηδενίσει με το ριακτοράκι. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα τεστάκια Τι να πω ρε φίλε. Έχω μειώσει πάρα πολύ το τάισμα γιατί έχω και σχετικά ψηλά τα νιτρικά περίπου στο 20 – 30 ppm
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινά λίγα βακτήρια(sp.blend), κανε αλλαγές νερού από οσμωση πιο τακτικές, ταιζε λιγο και αν το πρόβλημα συνεχιστεί δοκιμασε dolabela auricularia. Σίγουρη λύση.
Κρίμα είναι ειδικά τα σκληρά. Κάτι άκρος τις έπνιξαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ νιτρικό οντως , αραγωνιτη και βραχο ειχες βαλλει καινουργια;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Με τέτοια νιτρικά να ξέρεις ότι δεν θα δεις ποτέ καλά χρώματα στα sps
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εχω χαέτο στο σαμπ αλλά δεν μεγαλώνει . Θα αυξήσω και άλλο τον φωτισμό να δω τι θα κάνει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera marine biotopic cube 130 lit | heliman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 15-08-12 21:01 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
sera Biotop Nano Cube 60 | gkampanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-06-10 14:39 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |