|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ!Το κατάλαβα.Σε έχω ζαλίσει αλλά θέλω να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη.Επειδή τα μικρά θα τα μεγαλώσω στο μικρό το ενυδρείο και μεγαλώνοντας θα υπάρχει ανάγκη για περισσότερη βιολογία.Κάνοντας πιο συχνά αλλαγές νερού θα γλυτώσω το ανέβασμα αμμωνίας/νιτρώδη/νιτρικά;Η αν έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο τρόπο.Οι αλλαγές νερού για αρχή θα γίνονται όπως στο μεγάλο.Κάθε εβδομάδα δηλαδή με την μόνη διαφορά ότι στο μικρό έχω την δυνατότητα να αφαιρώ περισσότερο νερό(να μην πώ σχεδόν όλο)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τότε θα ξεκινήσω και τις μετρήσεις μιας και τα μικρά θέλουν φαί.Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και το χρόνο σου που ασχολήθηκες με το πρόβλημα μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι.Μιας και περιμένω και άλλη γέννα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Όσο η θηλυκή βρίσκεται στο μικρό το ενυδρείο που έχω πρέπει να ρίχνω φαί η όχι;Το ενυδρείο είναι στρωμένο κανονικά.Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να ρίχνω φαγητό η όχι για την βιολογία μιας και όσο είναι μπουκωμενη δεν την βλέπω να τρώει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως θα δώσω μπόλι ; | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-02-11 02:36 |
Μπόλι | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-01-10 18:42 |
μπόλι | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-11-09 10:17 |
Μπόλι για νέο ενυδρείο | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-03-08 18:14 |