|
|
||||
|
||||
![]()
κωστα τελικα ηρθαν σωστα οι κυκλ/τες που ηρθαν 3μονοι?με τρεια διαφορετικα κοντρολ η να τους στειλω email αλλαγη?
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-17 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλά τους έστειλλε , εκεί που έλεγε select controller στην επιλογή για το πακέτο εννωούσε αν θες να πάρεις 2 μαζί με 10 δολλάρια λιγότερο ή εναν μόνο του , αυτό καταλαβαίνω εγώ αλλά στείλτου ένα μυνημα να μας το διευκρινήσει και αυτός μήπως έχει να κάνει κάτι όντως με τα κοντρολάκια
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω κωστα.ααααααα αγορασα την αυτ. αναπλ. απο τον ανεστη ενα πολυ καλο παιδι απο το φορουμ εχθες,ειχαμε δωσει ραντεβου στο petsupermarket.το ερωτημα ειναι το εξης,εχει φερει δοσομετρικη 3ων στα 88ευρω της jebao.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ δοσομετρικη η ριακτορας χωρις να γνωριζω απλα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη η τιμη και οτι εχουν μεινει 5 κοματια ακομα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πρεπει να ειναι η καλυτερη τιμη που παιζει , αλλα εγω θα ελεγα να πας σε ριακτορα ασβεστιου, πιο ακριβος σιγουρα να τον αγορασεις αλλα λιγοτερος πονοκεφαλος μετα ,
Η light balling μεθοδος που χρειαζεται και μια δοσομετρικη για νατην δουλεψεις ειναι καλη μεθοδος αλλα πρεπει να τηρεις με ευλαβεια καποια πραγματα , αυτα ειναι να αλλαζεις ενα 12% νερο εβδομαδιαια , συνεχεις μετρησεις νερου στα ca,mg,kh και αυξομειωσεις στην δοσομετρικη συνεχως. , εμενα αυτο με κουρασε την ξηλωσα και ηρεμησα , σκεψου ειχα ριακτορα για καποια χρονια τον εβγαλλα για να συνεχισω με balling και ξαναγυρισα σε ριακτορα , 2 βασικα ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ακουω εσενα και βαδιζω.τι μου πρωτεινεις για ριακτορα?ΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ απο το μαγαζι οτι θα φερει ζωντανο βραχο τα 10κιλα 100ευρω και μου ειπε οτι θα ειναι καλως
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή τιμη , προσεξε μονο να ειναι πωρωδης πολυ ελαφρυς , για ριακτορα θα βαλλω μερικα λινκ το βραδυ
|
||||
|
||||
![]()
ok περιμενω!αν μπορεις βαλε και κανενα άλλο ελεγ. θερμ. αν εχεις να προτεινεις εκτος από τον (αρχικο)από εκει και περα παραγγελνω αντ. οσμ. και πιστευω να μην μου λειπει κατι άλλο από τεχν εξ. από τα βασικα.εκτος και αν ξεχναω κατι?κυκλ/της στο δοχειο αναπ/σης δεν χρειαζεται?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |