|
|
||||
|
||||
![]()
εδω δεν εχω ξεκινησει το μεγαλο ακομα και θα ξεκινησω λιμνη στον μπαλκονοκηπο
![]() ![]() ![]() δυστυχως μπηκε στη μεση μια μεγαλη αγαπη με δυο τροχους ![]() παντως το θεμα με τα χρυσοψαρα το σκεφτομαι σοβαρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα καθάρισα το ενυδρείο που ειχα τα μικρά, χθες δεν βρήκα κανένα ζωντανό, δυστηχώς σιγα σιγα τα έχασα όλα.
Ετοιμασα τη γεννήστρα για την επόενη φορά, της άλλαξα τούλι, έβαλα με πολύ πιο μικρές τρύπες και τα επόμενα θα τα κρατήσω στη γεννήστρα μέσα στο ενυδρείο, νομίζω πως θα είναι καλύτερα
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα βρήκα 3 μωρά , πάλι στο φίλτρο.
Αυτή τη φορά τα έβαλα στη γεννήστρα μέσα στο ενυδρείο, την είχα προετοιμάσει, άλλαξα το τούλι, άλλαξα τις σκουριασμένες βίδες με ανοξείδωτες (ψιλοπροετοιμάστηκα). Πιστεύω πως ίσως έτσι θα είναι καλύτερα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζησουν.... κι αμα εχει σαρασα κομετ θελω!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ, αλλά μάλον θα είναι διασταύρωση commet με veiltale, το veiltale είναι το μόνο αρσενικό που έχω
|
||||
|
||||
![]()
στην γεννηστρα καλυτερα.. δεν θελει και εξτρα αλλαγες.
το φαι και η συχνοτητα ειναι το θεμα τους... τυχερος εισαι με ενα αρσενικο... τουλαχιστον ξερεις τον πατερα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαρίδες στο εσωτερικό φίλτρο | drbig | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 07-01-10 11:36 |
Για να δούμε... | _antonis_ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 26-03-09 19:47 |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
Αυτά πως ζούνε; | Captain Kirk | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 16-11-06 08:07 |