|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#4
|
||||
|
||||
![]()
το μπουκαλι πρεπει να ειναι γεματο στα 2/3 για να υπαρχει περιθωριο για τον αφρο, αλλα αυτο ειναι ασχετο με την παραγωγή.
χλιαρο νερο χρειαζεται, γυρω στους 35 βαθμους. δυο φλυτζανια ζαχαρι, ενα κουταλακι του γλυκου μαγια και νερο στο μπουκαλι του 1,5 λιτρου στα 2/3 και θα εισαι μια χαρα. χρειαζονται τουλαχιστον 8-9 ωρες για να ξεκινησει η ζυμωση. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλογία αντλησης και υπερχειλισης σε sump | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 10-11-05 21:49 |