|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που σου αρεσε η γνώμη μου για τις γωνιές, αλλά και εσύ είσαι χρυσοχέρης, μπράβο φιλε μου, πολύ ωραία δουλειά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια δουλεια.
|
||||
|
||||
![]()
παλιότερα είχα την ίδια απορία για το προβλημα που ίσως δημιουργείται αν δεν πατάει όλη η βάση του ενυδρείου στο έπιπλο. τελικά μετά από ψάξημο κατέληξα ότι μας ενδιαφέρει να πατούν καλά οι γωνίες της τζαμιου της βάσης αφου εκει ασκούνται οι μεγαλύτερες πιέσεις.
δυο θεματα που είχα ανοίξει τότε http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62996 http://www.cichlid-forum.com/phpBB/v...p?f=4&t=246614 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σταύρο.
Σήμερα το βράδυ και εν αναμονή της παραλαβής των φυτών αύριο από το φίλο Γιώργο (Java-Moss, Ηygrophila Corymbosa Siamensis, Bacopa Caroliniana) προχώρησα στην τοποθέτηση του υποστρώματος και χαλικιού και έβαλα την καλλιτεχνική μου πινελιά στο ενυδρείο. Κατά βάση χρησιμοποίησα πέτρες δυο μικρά ξυλαράκια και ίσως φτιάξω κι ένα δεντράκι με java moss. Ορίστε και οι φωτογραφίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το απόγευμα πήρα τα φυτά από το φίλο Γιώργο και βουρ για φύτεμα.
Το αποτέλεσμα αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο φωτισμός είναι δανεικός από το μικρότερο ενυδρείο, εν αναμονή του δικού του |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φίλε μου!!! Έχεις καμια συμβουλή για να μην βγει η σιλικόνη στο τζάμι κολλ'ωντας τις αλουμινογωνίες?? Έβαλες απλά λίγη σιλικόνη? Χαρτοταινία στις άκρες για να βγάλεις την περίσσεια σιλικόνη μετά?? Κάτι άλλο??
Thanks!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τις αλουμινογωνίες έβαλα χαρτοταινία την οποία αφαίρεσα με το που κόλλησα τις γωνιές. Αν βάλεις σιλικόνη ακριβώς στη γωνία (κανονική ποσότητα0 και 2 μικρές γραμμές δεξιά και αριστερα της γωνίας, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Το αφήνεις να στεγνώσει μια μέρα και έτοιμο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |