|
|
||||
|
||||
![]()
Στις φωτογραφιες δεν φαινεται καλα.Πιο πολυ απο κοντα και οταν εχει τα πτεριγια ανοιχτα.Το black water δεν μαρεσει...αλλα θα βαλουμε κανελα σιγουρα.Οι μετρησεις:
Ph7 Gh12 kh9 Θα αναπτυξει νεα πτεριγια;Με ποιον τροπο μπορω να "ενυσχισω" την αναπτηξη τους; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και σωστες ρουτίνες μου φαίνεται πως πρέπει να κατεβάσδεις GH & KH λίγο
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω,μη βιαστεις να βαλεις φαρμακα.
συμφωνω επισης για το νερο σου.μαλακωσε το ελαφρα. και αλλη μια φορα συμφωνω( ![]() οι τρυπες που ειδες μπορει να ειναι ελαφρυς τραυματισμος αν πιαστηκαν καπου τα πτερυγια του μεσα στο ενυδρειο. δες τα ξυλα σου και γενικα τη διακοσμηση για αιχμηρες ακρες και μυτερα σημεια οπου μπορει να χτυπησει το ψαρι. αν δεις κατι πρατεις αναλογως. κανε τις αλλαγες σου,ταιζε καλα και ξεκινα με καταπα και ενα ξυλακι κανελας. αν θες σωνει και καλα να βαλεις κατι αλλο,χρησιμοποιησε Melafix. τα αλλα φαρμακα αστα προς το παρον γιατι μαλον δεν εχει τιποτα το ψαρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Το gh και το kh θα πεσουν οταν παρουμε μπουκαλα co2...προς το παρων θα βαλουμε μονο κανελα και αν χρειαστει και cattapa.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόνο το PH θα πέσει με CO2 πρέπει να μαλακώνεις το νερό με τύρφη ή Α/Ο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελει προσοχη γιατι η δουλεια του δεν ειναι να ριχνει το πεχα,αυτο ειναι παρενεργεια της χρησης του. θες και controller δηλαδη κλπ. κατα τη γνωμη μου θα χαλασεις τζαμπα λεφτα γιατι δεν πιστευω πως το χρειαζεσαι,αλλα εσυ αποφασιζεις στο τελος. για τα καταπα οχι αν χρειαστει,χρειαζεται.παραγγειλε απο ebay. τωρα βλεπω πως αρχισε και η amy να πουλαει κανελα. αργησε λιγο ![]() χαχαχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κατταπα εχουν καποια διαρκεια ζωης αν θυμαμαι καλα και μετα διαλυονται μεσα στο νερο?Επισης αν την καννελα την αφησουμε μεσα στο ενυδρειο (σαν διακοσμηση) ακομα και αν περασει ο καιρος (αν θυμαμαι καλα κανα 2 μηνο ηταν) που μας δινει χρησιμες ουσιες πειραζει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |