|
|
||||
|
||||
![]()
To λιγότερο είναι η απλή των 3 σταδίων. Απο κει και πέρα μπορείς να πάρεις και καλύτερη.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καλησπέρα!περιμενω μες την εβδομαδα που θα ερθει το σκιμμερ την αντλ.επ. τους 3κυκλ/τες τον θερ/τη.μενει ο ελ.θερ/σιας να αγορασω και η αντ.οσμωση που ακομα δεν ξερω πια να παρω για τα λιτρα μου.υπερ/ση θα φτιαξω τύπου Bean Animal(αν τα καταφερω)αφου παω στον σταματιου(στο ποταμι)για να παρω όλα τα υδρ/κα.σας παρακαλω πειτε μου εάν ξεχναω κατι από βασικο εξοπλισμο.1η απορια* αυτόματη αναπληρωση(μου ειχε "δειξει"μια ο kostas αλλα είναι(φτιαχτω μονος σου)και φοβάμαι εάν το "επιχειρησω" να το κανω το πιο πιθανον ειναι να κανω θαλασσα το σαλονι του σπιτιου!υπαρχει τιποτα σε ετοιμη λυση?2η απορια*οι τρυπες της υπερ/λης στο ενυδρειο πρεπει να είναι 3 και μια για την αντλια επ.στο πλαι δεξια?3η απορια*το κεντρο στις τρυπες ποσα εκατοστα κατω πρεπει να ειναι από την κορυφη του ενυδρείου?4η απορια*το "μπαλκανι"της υπερ/σης μπορει να ειναι από πλεξ/γκλας?και εάν ναι με τη σιλικονη η κολα κολλαει το πλεξ με το γυαλι?5η απορια*η κορυφη της καθετης πλευρας του "μπαλκονιού" της υπερ/σης ποσα εκατοστα πρεπει να ειναι από από την κορυφη του ενυδρείου?sorry αμα σας ζαλιζω αλλα ειστε η μονη βοηθεια που εχω(εν τω μεταξυ μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω)εχω αγχωθει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
διαβάζω τις απορίες σου και ως αρχάριος και με τα ίδια ερωτήματα στο κεφάλι μου πριν ξεκινήσω και με τεχνικές γνώσεις πολλές αλλά σε κάποιο τομέα αποφάσισα...
όπως κι εσύ να τα σκάσω και να αγοράσω ότι χρειάζεται τα ηλεκτρικά επειδή τα ξέρω να τα φτιάξω μόνος μου τα ξύλινα επειδη τα ξέρω να τα φτιάξω μόνος μου το ενυδρειο ( με υπερχειλήσεις κλπ κλπ) επειδη ΔΕΝ το ξέρω να μου το φτιάξει άλλος ( εννοώ ενυδρειο , υπερχείληση , σωληνώσεις κλπ ) και δη με ένα ξύλινο πατωμα απο κάτω ... θέλω να πω ότι πρέπει να δεις ποια είναι τα όρια σου σε σχέση με τον κίνδυνο που θα αντιμετωπίσεις...πχ πλημμύρα. ναι το κόστος μετράει αλλά μέτρα και το κόστος της ζημιάς από πλημμύρα..
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
...
Παράθεση:
για Α.ο πάρε αυτή http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=30122 είναι οικονομικότατη και επέλεξε να έχει μονάδα απιονισμού ριτίνης στο τέλος , καθώς και flush kit από τον ίδιο πάρε άνθρακα και αντιφώσφορο να έχεις πρόσεξε την κοκκομετρία μόνο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
και επιλογή μεμβράνης?για ποσα λιτρ/μερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
100-150, έχει αρκετη πίεση αθήνα για να μην κάνει και πολή ώρα , εμένα σε περίπου 10 ώρες μαζεύει 130λιτρα , στο περίπου ε;
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
αυτ. αναπλ/ση υπαρχει καμια ετοιμη λυση?τι επιλογες υπαρχουν?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |