|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν χανεις απλα ενα μικρο μερος απο το ενυδρειο σου ωστε να κανεις ενα σαμπ τυπου αμβουργου ???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά αν επιμένει για εξωτερικό κλειστού κυκλώματος μπορεί να ρίξει μια ματια στις αγγελίες για μεταχειρισμένο. Πάντως για το aquanova ακούω καλά λόγια και οικονομικό. Για DIY εξωτερικό κλειστού κυκλώματος είναι ρίσκο, μπορεί να σου κοστίσει και παραπάνω και να μη κάνει και δουλειά, αν δεν έχεις φτιάξει κάτι σε μικρότερο μέγεθος να δεις τυχόν προβλήματα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικα με τα aquanova ειχα προβλημα στις αντλιες με τον ηχο (ασε τα watt που καινε) και με τους θερμοστατες απο τους 3 που πηρα οι 2 δεν δουλευαν ή κανανε τρομερα δυνατο θόρυβο οταν άναβαν . Παντα μιλαω για την προσωπικη μου αποψη και ας ξερω οτι μερικους τους ενοχλει . |
|
||||
|
||||
![]()
εσωτερικο σαμπ, δεν θα χαλασει ποτε!!!!
+φωνω με τα χιλια... το μονο που μπορει να χαλασει ειναι η αντλια.. 10-15 ευρω απο ebay ή Ελλαδα και τελειωσες! τα τελευταια 2 χρονια πλεον εγω αυτο κανω.. και δεν εχει , ωχ! μου εσπασε η φτερωτη ή τα πιαστρακια ή οτιδηποτε αλλο.. εχω βρει την ησυχια μου.. βεβαια μειωνεται ο χωρος μεσα στο ενυδρειο.. το μονο μειωνεκτημα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθε λυση απο τις παραπανω εχει τα συν και τα πλην της..Παντως το diy κανιστρο δεν το προτεινω..Ολοι σχεδον -και εγω..- καποια στιγμη το προσπαθησαν..Ή δεν ηταν στεγανο ή ειχε δυσκολιες στη συντηρηση..Μετα απο λιγο πηραν ενα κανονικο και καθαρισαν..
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω Βασιλη!
μαζι σου! κι εγω προσπαθησα αρκετες φορες , χωρις αποτελεσμα... το κανιστρο πιστευω δεν αξιζει και οικονομικα.. Racikos , μην το λες... με ψαξιμο ολα τα βρισκεις ![]() εχω 2 απο ebay... αυτην και αυτην... 1000 l/h και 1400l/h απο το 2ο link δεν νομιζω να βρισκεις ευκολα ιδιες αντλιες με ιδια λιτρα/ωρα και χαμηλοτερη καταναλωση... την τιμη , δεν στην αναφερω καν... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά νέου φίλτρου, μόλις χάλασε το παλιό. | Valous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 09-02-15 22:54 |
500L Fancy Goldfish | delta66 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 109 | 25-05-14 03:20 |
Νέος με απορία για αγορά φίλτρου | Bisba | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 11-02-13 23:34 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |