|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ρωτησουμε κανέναν παλιό που ασχολείται με βότανα, δε θα ξέρει να μας πεί;
Το δικο μου οπωςεχω ματαξαναπει το έχω με ολόκληρες τις ρίζες στο νερό. Εκτός του ότι κάθε πέντε μέρες κόβω απο ενα ξερό κλαδάκι, απο την βάση του πετάγονται νέα. Ε τόσες δοκιμές αμα θα κάνουμε θα τον βρούμε τον τρόπο στο τέλος. Και μετά ξέρετε ε; Όλοι Νάουσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aπ΄τα αγαπημένα μου φυτά. Το χω δει πολλές φορές σε ποτάμια και σχισμές βράχων με τρεχούμενο νερό. Σε σκιερά, δασώδη μέρη το χω δει πάντως και σίγουρα με υγρασία..
Πάνω σε μια περίοδο που το ψάχνω.. Ξέρει κανείς κανα φυτώριο που έχει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρε Γιώργο (kgf12345), δίπλα στο περίπτερο του Γρύλλη στην έκθεση Κηφισιάς ποιο ήταν ; Αυτός είχε, εκεί το πήρα και εγώ (μου το χάρησαν για την ακρίβεια γιατί είχε αρπάξει λίγο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχα περάσει απο την έκθεση πριν λίγες μέρες κ είχα πάει εκεί στο περίπτερο με τα υδρόβια και τα airplants αλλά δεν είχαν μου παν.. Η δεν τα πρόλαβα ή κάτι έκανα λάθος!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θυμάσαι πως έλεγαν το πείπτερο ; Δίπλα στου Γρύλλη, μήπως ήταν το Reptilia Nostra ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπαα δεν πρόσεξα να σου πω.. Πάντως παίζει κ να ήταν το Nostra γιατί άκουσα κάτι για ερπετά, αν κ δεν είδα κανένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα χτες στον Αντεμισαρη.Ειχε δυο γλαστρακια στα 4,5¤ το καθένα.Αν θυμαμαι καλα το ειχαν με την ονομασία "φτερη"
|
||||
|
||||
![]()
Mια φωτο πριν απο λιγο. Νεα βλασταρια. Πανε προς το φωτιστικο.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πολυτρίχι μου δείχνει πως πάει καλά, έχει κάποια ξερά φυλλαράκια στη μπροστινή πλευρά αλλά μάλλον είναι από τον αέρα
![]() αλλά από το πλάι πέταξε καινούρια φυλλαράκια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το δικό μου ξαφνικά πήρε την κατιούσα..
![]() Τι κανω τωρα;το βγάζω απο την γλάστρα;Φοβάμαι μηπως τωρα που έριξα το λιπασμα αν βάλω τις ρίζες μεσα στο νερο μηπως όντως δουν τα πολυτριχια ανάποδα που λέει και ο φίλος πιο πανω ![]()
|
|