|
|
||||
|
||||
![]()
θέλω να πιστευω πως αυτή η φωτό δείχνει την πραγματική φωτινότητα του ενυδρείου , νομίζω πως οι προηγούμενες πρέπει να ητάν πιο σκοτινές από την πραγματικότητα ....λοιπόν για πες τωρα πως σκοπεύεις να ρίχνεις τα βασικά ιχνοστοιχεία
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα βασικα ιχνοστοιχεια θα τα ριχνω με συχνες αλλαγες τωρα και μετα θα μπει δοσομετρικη. ειναι μικρα ακομη τα κοραλια και δεν νομιζω να εχω καταναλωσεις... τι λες??? ειμαι σε αναμονη τωρα για αλλον ενα κυκλοφοριτη, 2 ριακτορες, ενα μετρητη PO4 Hanna και τα ανεμηστηρακια... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα μεγάλα ενυδρεία θέλουν και περισσότερα κοράλλια για να γεμίσουν, οπότε μην αγχώνεσαι. Σιγά σιγα θα στοκαριστει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι!!! δεν βιαζομαι...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση πήγαινε σε ριάκτορα ασβεστίου για το μέγεθος του ενυδρείου πιστεύω είναι πολύ καλύτερη επιλογή
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα κλεινω στην αρχη τουλαχιστον για δοσομετρικη...
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |