|
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα καλο μερος για προμηθεια κομμενου plexiglass?
|
|
||||
|
||||
![]()
οποιοδηποτε μαγαζι που πουλαει ακρυλικα φυλλα....
Προσωπικα το παιρνω απο το πρακτικερ σε φυλλα του 50Χ51 ή 50Χ100 και το κοβω αναλογα με τις αναγκες μου
|
||||
|
||||
![]()
ασχετη ερωτηση γιατι με βλεπω και εγω για sump ( o γαυρος φταιει για ολα ) και επειδη οι διαστασεις ειναι οτι πρεπει για το δικο μου .
το φωτισμο θα βαλεις στο refugium ?? και κατι αλλο επειδη εγω με κατασκευες γιοκ δεν τα παει καλα ποσο να κοστισει περιπου αν το δωσω σε μαγαζι και αν εχεις καποια σχεδια για να το ετοιμασουν .... Υ.Σ ζηταω πολλα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτισμος αυτη την στιγμη είναι κατω απο μια Τ8 αλλα θα του βαλω μια απλη pc γραφείου . Οι άλγες δεν θέλουν περισσότερα ΠουΜου να δουμε τι μπορεί να γίνει....
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλές οι φώτο....ευχαριστώ πολύ.....!!!
Με εντυπωσίασαν οι γωνίες που χρησιμοποίησες....έψαχνα καιρό για κάτι τέτοιο αλλά δεν βρήκα στο Alex Pack που έχουμε κοντά μας... Πολύ καλό Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτα είναι budjet και θα τις βρεις στο Πρακτικερ. Συγκεκριμενα εγω πηγα και πηρα αυτες με 1-1.5¤ το κομματι και μετα απο 20λεπτα πετακτηκα απεναντι στην αλεξ πακ και πήρα τον παγκο πανω στο όποιο το φτιαξα με 12.5 ¤
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sump | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 07-01-11 11:42 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
sump. | χοχλακας φωτης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 09-09-04 02:53 |
Fluval, Hydor ή sump | HellRazer | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-07-04 23:15 |
Sump ή όχι sump? | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-06-03 08:40 |