|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο δεν έβαλα καθόλου αντιβίωση... το είχα πει άλλωστε, ότι θα κάνω πρώτα συσκότιση (θα σηκώσω το φωτιστικό) και εάν δεν έβλεπα διαφορά θα έβαζα αντιβίωση.
|
||||
|
||||
![]()
Τo περασες το φυτο pp?
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια στο τέλος να μαζεύουμε υδρόβια και υδροχαρή φυτά μου φαίνεται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι πρεπει αλλιως δε θα τα μαθουμε ποτε.
ειναι παρα πολλα τα ειδη που εχουμε διπλα μας κ αντι να ασχολουμαστε μαυτα,ασχολουμαστε με τα τροπικα στην αλλη ακρη του κοσμου. ενταξει καλα ειναι κιαυτα κ χρησιμα,αλλα ξεκιναμε αναποδα μου φαινεται ωρες ωρες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μου έκανε εντύπωση που είδα ψάρια μέσα , και πολλά αλλά και μεγάλα , 30 με 40 πόντους
|
|||
|
|||
![]()
Τι ωραία δουλεια. Περιμένουμε μακρινή φωτό !
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
περίπου σε ένα μήνα θα ανεβάσω μακρινή φωτογραφία...!!! (ολοκληρώνεται το project ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |