|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση σας!το ενυδρειο είναι rehau :151X51X62 και το sump :80x35x45 εχω παρει τα τζαμια για τα χωρισματα στο sump αλλα μηπως πρωτα πρεπει να παρω το σκιμερ και μετα να τα ενωσω?(για εξικ. χωρου)!ακομα το ενυδρειο δεν το εχω πειραξει είναι στο κουτι του δεν εχει ερθει η ωρα του πιστευω για αυτό δεν σας ρωταω για υπερχειλιση κτλ.πρεπει να γνωριζω κατι άλλο πριν βαλω τα χωρ/τα στο sump?.πρωσπαθω να μην βιαζομαι γιατι είναι κατι που δεν γνωριζω και πρωσπαθω να μαθω!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα , τα χωρίσματα περίμενε να δεις τι σκίμμερ θα πάρεις πρώτα.
Στο πρώτο διαμέρισμα θα βάλλεις το σκίμμερ , το συγκεκριμένο που σου έβαλλα στον σύνδεσμο θέλει 30 εκ νερό , μετά το πρώτο χώρισμα θα αφήσει ένα κενό από κάτω περίπου 10 εκ και το νερό θα περνάει από κάτω στο επόμενο διαμέρισμα όπου μπορείς να αφήσεις περίπου το ενα τρίτο του μήκους για ότι θες ..βράχο αλγες ριακτορες κτλ και τελευταίο διαμέρισμα θα είναι η αντλία επιστροφής , στο πρώτο χώρισμα μπορείς να βάλλεις 2 τζάμια και ανάμεσα να βάλλεις το ανθρακα και τον αντιφώσ. αλλα καλύτερα να μπουν σε ριακτοράκια αυτά
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα και καλη πρωτομαγιά!θα σου στειλω το σχεδιο για το sump να μου πεις την γνωμη σου!φοβαμαι πωσ με το μοντελο του σκιμερ που μου εδωσες θα μεινει ελάχιστος χορος για το μεσαιο διαμερισμα.μηπως ξερεις κανενα άλλο σκιμμερ εξισου καλο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |