|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αγόρασα το 2213 προχτές απο δώ Αθήνα και ήταν κομπλέ, μαζί με τα βανάκια ταχείας αποσύνδεσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Κατά τη γνώμη σας συμφέρει να το αγοράσω από το Internet ή από πού και τι πρέπει να προσέξω να περιλαμβάνει η συσκευασία. Μιλάω για το 2213. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το βρείς πιο φτήνο απέξω και υπολογίσεις και τα μεταφορικά πάρτο απέξω. Το ίδιο πράμα είναι.
Να προσέξεις να έχει μέσα τα ρακορ ταχείας αποσύνδεσης. Μικρές βάνες που τις κλείνεις και έτσι βγάζεις το φίλτρο και το καθαρίζεις χωρίς να πνιγείς στο νερό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AngleV : 08-11-05 στις 11:31 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει 80 Ευρώ και το μου το άφησε 72 μετρητοίς
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή να το πάρω μάλλον από κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να το πάρεις απέξω θα το πάρεις πιο φτηνό. Αλλά θα περιμένεις καμμιά 15ριά μέρες να έρθει. Εκτός και αν πληρώσεις μεταφορική (στην θέση δεν θα το κάνα) αλλά τότε το κόστος θα ανέβει τόσο όσο να το παιρνες απο δώ.
Οπότε πετάξου σε ενα μαγάζι στην περιοχή σου ρώτα τον πόσο κάνει κάντου και κανα παζάρι, και τέλειωσε η υπόθεση. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ το βρήκα 76 ευρω κομπλέ |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέτε aquaristic net ????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquaristik.net/ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |