|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν 2 βασικοι λόγοι που δεν βάζουμε ψάρια σε στρογγυλές γυάλες ο ένας εκ των οποίων προαναφέρθηκε και έχει να κάνει με την πλευρική γραμμή
(Το στρογγυλο σχημα στη γυαλας με τις αντανακλασεις και παραμορφωσεις των ηχητικων κυματων και του φωτος που δημιουργει μεσα στη γυαλα, τρελλαινει τη "γραμμη".) και ο δεύτερος λόγος είναι ότι απο σχεδιασμού της μια στρογγυλή γυάλα στενεύει προς τα πάνω αυτο συνεπάγεται μικρότερη επιφάνεια νερού που έρχεται σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα και συνεπώς λιγότερη οξυγόνωση του νερόυ αρκετές φορές φορές συμβουλεύετε να μην γεμίζετε τέτοιου είδους γυάλες μέχρι πάνω για τον παραπάνω λόγο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() https://archive.org/stream/completea...age/8/mode/2up έχετε δίκιο δικό μου λάθος ορθογραφικό "συμβουλεύεται" |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο.
Ο αλλος λογος ειναι αυτος της ελλειπους οξυγονωσης. Δεν το ανεφερα γιατι καταπιαστηκαμε με μονομαχους σε γυαλα, κι αυτοι δεν χρειαζονται οξυγονωση.
|
||||
|
||||
![]()
3 σαββατοκύριακα μου πήρε να το διαβάσω..τελικά όμως κάτι έμαθα
|
|
|||
|
|||
![]()
πιστευω πως δεν κανει να τα βαζουμε σε γιαλες γιατι λειτουργουν ως φυλακη οσο μεγαλη κι αν ειναι τα ψαρια νιωθουν κλεισμενα στο κυκλικο περοβαλλον
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν παιζει αυτο,δεν το εχω δει ποτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδία θα ήθελε (φαντάζομαι) να πει συμβουλεύεται... ότι συνήθως προτίνεται να μην ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα και γυάλα | Panagiotisrx7 | Χρυσόψαρα | 37 | 14-04-14 12:01 |
Μπουρμπουλήθρες στη γυάλα | kitsos | Bettas | 13 | 16-04-13 09:55 |
Γυάλα με μονομάχους | bill_mat | Bettas | 46 | 03-06-12 16:23 |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |