|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το να εχει ενα ψαρι ταιρι βοηθαει ...το να εχει αντιπαλους σιγουρα δεν βοηθαει καθολου....Γενικα πιστευω πως ενα σωστο κοινωνικο ενυδρειο πρεπει να ειναι single territory , δηλαδη να υπαρχει μονο ενα ειδος ψαριου (ζευγαρι) που να εκφραζει κυριαρχικα δικαιωματα στο χωρο ...απο εκει και περα υπαρχουν αλλα ψαρια (συνηθως σμηνοψαρα) που μπορουν να συμπληρωσουν το ενυδρειο χωρις να θελουν (ή να μπορουν) να οριοθετησουν περιοχες ...φυσικα τα παραπανω τα αναφερω σε συναρτηση με το χωρο που ανεφερεις (100 λιτρα)...
αρα (οπως πικρα διαπιστωσα και εγω προσφατα) σε ενα τετοιο χωρο το καλυτερο ειναι ενα ζευγαρι ραμ ή απιστο ή κριμπ κ.α Τελος , παρα τα τυχον εντυπωσιακα πτερυγια ή χρωματα που δειχνουν καποια ψαρια οταν επιτιθενται , αυτο δεν πρεπει να εκλαμβανεται ως κατι που το ψαρι απολαμβανει αυτα τουλαχιστον πιστευω εγω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |