|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις γύρισα από την έκθεση, δεν πήρα κάτι γιατί δεν ήταν ο ίδιος ήταν η μητέρα του και θα παω παλι αυριο. Δεν θα το ανέφερα εδώ αλλά όταν της είπα οτι έχω λίμνη μου λέει αχ καντην σωστά από την αρχή γιατί να μια κοπελίτσα ήταν εχτές εδώ που έχει λίμνη στη Σαντορίνη και παιδευεται να τη συ μαζέψει. Α η Εύη της λέω και με κοίταξε απορημενα. Σου λέει κάποια φωλιά έχουν αυτοί και έρχονται
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογική πισίνα | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 29-09-13 20:01 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |