|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα κ παλι τωρα που παρατηρω το ενυδρειο βλεπω περισσοτερες φυσσαλιδες στο ιδιο σημειο αλλα συνεχιζουν να μη μυριζουν ανακατευω ελαφρως το βυθο αλλα τπτ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν μυρίζουν ανακατευε, να φύγουν όλες
|
|||
|
|||
![]()
Κ μολις παρατηρησα αυτο φυσσαλιδες πολλες πανω στη ριζα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έκανες αλλαγή νερού και η στάθμη κατέβηκε κάτω από το σημείο που είναι οι φυσαλίδες ; Αλλιώς μπορεί το ξύλο να έχει εγκλωβισμένο αέρα ακόμα μέσα του
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα κανει μια μεγαλη αλλαγη 100 λιτρων
Αλλα τοσο χαμηλα δεν επεσε ομως απο τοτε που μπηκε Η ριζα εγινε αυτο με τις φυσσαλιδες |
|
||||
|
||||
![]()
μαλον εχει αερα ακομα το ξυλο και τον βγαζει στην αμμο εκει που παταει πανω της.
οσο τραβαει νερο,βγαζει τον αερα(γιαυτο εχει και φυσαλιδες πανω του) ![]() καποια στιγμη θα σταματησει. βαλε σαλιγκαρια και αστο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εβαλα τα πρωτα 3 melanoides που βρηκα κατα τυχη σε φυτο
Κ περιμενω καμια 20 ακομα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπαρχει περίπτωση να εχω αναεροβιες περιοχές? | fotis_k | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-03-15 23:03 |
υπόστρωμε με άμμος (αναεροβιες περιοχες) | dinnos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-03-13 00:16 |