|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με το 2213 440λίτρα/ώρα για ενυδρεία εως 250 λίτρα με τιμή στο Aquaristic (39.98+23.98 για το mediaset).
Αν και προσωπικά λόγω των γνωστών προβλημάτων στο κούμπωμα των classic θα πήγαινα στη λύση του Eheim 2222 500λιτρα/ώρα για ενυδρείο έως 150 λίτρα. Τιμή (82,98+15,98 για τα υλικά). Η επιλογή δική σου....
|
|||
|
|||
![]()
Τι εχει το κουμπωμα των classic?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μπουν τα υλικά με τάξη δεν κουμπώνουν εύκολα. Εννοώ ότι η ευκολία των pro με τα καλαθάκια είναι καλύτερη. Το "πρόβλημα" βάλτο με εισαγωγικά.
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμοποιω την σειρα classic αμετρητα χρονια, και δεν μου εχει παρουσιαστει ποτε δυσκολια στο κουμπωμα. Η σειρα και η τοποθετηση των υλικων δεν το επηρεαζει, αρκει να μην υπερβαινουν το υψος του καδου, πραγμα λογικο.
Σιγουρα τα καλαθακια βολευουν για την καλη κατανομη των υλικων, αλλά και με ελαχιστη εμπειρια του classic, μαθαινεις γρηγορα πως να τα τοποθετεις σωστα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η κρίση μου είναι ανάλογη της πείρας μου και της εμπειρίας μου που σε καμία περίπτωση δε φτάνει τη δική σου, Τόλη.
|
|||
|
|||
![]()
Μην το κανουμε θεμα, απλως να μην παραξηγηθει και υπαρξει εντυπωση οτι το classic ειναι δυσκολο, τη στιγμη που ειναι απο τα πιο αξιοπιστα φιλτρα της αγορας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατανοητό και συμφωνώ μαζί σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.eheim.jp/images/2213_set.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Το 2213 απο ακουαριστικ ερχεται μαζι με το καλαθακι!!!!!! Αγορασα 2 πριν 2 μηνες.....Το μονο κακο που εχει το φιλτρο και υστερει απο το προ ειναι η αποσυνδεση του ..... Τα βανακια ειναι απαραιτητα..... Διαβασε το σχετικο ποστ για το 2213 πριν αποφασισεις.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ αγόρασα το 2213 προχτές απο δώ Αθήνα και ήταν κομπλέ, μαζί με τα βανάκια ταχείας αποσύνδεσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Κατά τη γνώμη σας συμφέρει να το αγοράσω από το Internet ή από πού και τι πρέπει να προσέξω να περιλαμβάνει η συσκευασία. Μιλάω για το 2213. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |