|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα dremel και γινε plexiglass master
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι όπως πάει θα το χρειαστώ το dremel, αλλά σε λίγες περιπτώσεις χρεάζεται, με το dremel δεν μπορείς να κόψεις ευθεία.
Ενα τέτοιο πριονάκι θέλω να πάρω τώρα
|
||||
|
||||
![]()
βρε παρε απο ολα!!εγω αγοραζω εργαλεια κι ας μη μου χρειαζονται
![]() ειναι μια αρωστια κι αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
στο ειπα,εγω θαχα βαλει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι τόσο απλό βρε Γιώργο, και θέλει και πολύ χρόνο
Το ξέρω Κώστα, μεγάλη αρώστεια, η γυναίκα μου δεν με αφήνει να πάω στο Praktiker, όταν πάω όλο και κάτι θα φορτώσω
|
||||
|
||||
![]()
αρα δεν ειμαι ο μονος..και νομιζα οτι κατι εχω
![]() συνολικα εχω δωσει περιπου 5000 ευρω σε εργαλεια.και λογο δουλειας φυσικα.. αλλα οπως λες,αμα παω πρακτικερ η λερο'υ' φροντισω να μη φυγω ποτε με αδεια χερια ![]() παντως αν χρειαστεις κατι σφυρα..ηλεκτροκοληση inverter,dremel,κρουστικα η επαναφορτιζομενα κλπ.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και να σκεφτείς πριν 4-5 χρόνια που μου πήρε φωτιά η αποθήκη μου κάηκε άλλη μία ηλεκτροκόλληση, ένας μεγάλος τροχός Steyer, 2 δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας , ένα φυσερό που ρουφάει τα φύλλα και μία σκούπα ηλεκτρική νερού που τώρα κάνει 3.000 Ευρώ, μαζί με τα χαλιά και τα μαξιλάρια που κάηκαν έπαθα ζημιά πάνω από 10.000 Ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
πω τι ειπες τωρα??μεγαλη ζημια..δυστυχως κι αυτα συμβαινουν
![]() παντως καλυτερα που δεν πηρες το dremel του lidl..το εκανε το λαθος ενας γνωστος μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τόσο χάλια ; Να μη το πάρω δηλαδή αν το ξαναβάλει ε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |