|
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα απ ολα σ ευχαριστω πολυ για την βοήθεια σου, εχω σκοπό να αγοράσω ψαρια απο το πετ σοπ της γειτονιάς μου γνωστής αλυσίδας , ξέρω οτι το νερό μπορει να διαφέρει αλλα οχι παρά πολυ... Επίσης ξέρω ποσο σημαντική ειναι η προσαρμογή , μπορει να την τραβήξω αρκετή ώρα για να ειμαι σίγουρος
------------------------- Παιδια καλησπέρα, σήμερα καθάρισα ξανά το ενυδρείο και θα πάω να αγοράσω μια λάμπα, έχετε καποια να μου προτείνεται; Το ενυδρείο ειναι 100 λίτρα και είχε πάνω μια brilliant daylight των 18 βατ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Στέλιος : 23-04-15 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και την διαφορα θερμοκρασιας να την προσεχεις, σιγα σιγα να μεταβληθει και οχι αποτομα
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα και δυο ανουμπιες μια νανα στα δεξιά, η αλλη δεν ξέρω ποια ειναι, ηταν το τελευταίο φυτό του μαγαζιού και μου το έδωσε 5 ευρώ, ακριβά το πήρα λέτε; Αν ξέρετε ποια ανουμπιες ειναι πληροφορηστε με ! Προτάσεις δεκτές, θα μπουν ακομα κι αλλα πολλα φυτά...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1431261841 ο πρώτος μου κάτοικος ευχαριςτω πολυ τον stanisalus18 για το zebra Nerite snail !
|
|
||||
|
||||
![]()
να τον χαιρεσαι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Ο νέος είναι ωραίος! | xontros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 15-01-08 11:33 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |