|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα Γιωργο και εγω εχω χασει ψαρακια και γαριδες. Αυτα εχουν τα ανοιχτα ενυδρεια.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήθελα ρε συ να το χάσω αυτό το ψαράκι
|
||||
|
||||
![]()
περσι εχασα ενα μαχατσαι με τον ιδιο τροπο και κοντεψα να σκασω,
μια βδομαδα το σκεφτομουνα. μαλιστα εγω ειχα και κατεβασμενη τη σταθμη αλλα ηθελε λιγο ακομα. ειναι κατι που το ξερεις απτην αρχη οταν στηνεις τετοιο ενυδρειο(ειδικα για μονομαχο)οτι υπαρχει κινδυνος αν δεν λαβεις μετρα. δες το αλλιως. αν το ειχες αφησει το ψαρι στο μαγαζι ποσες πιθανοτητες ειχε να παει καπου καλα? και αν δεν ψοφαγε πιο πριν στο καταστημα. ενταξει ακουγεται σαν δικαιολογια,αλλα αυτη ειναι η αληθεια. θα βρεις αλλο ψαρι και δε θαχεις τα ιδια προβληματα. και μην εχεις τυψεις οπως ειχα εγω. τα λαθη καλο ειναι να τα αποφευγεις αλλα αν δε μπορεις,τουλαχιστον να μαθαινεις κατι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το ψαρακι
![]() Αυτή είναι η πιο σωστη κουβεντα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα είχα σκεφτεί όλα! Το ενυδρείο είναι στημένο για μονομάχο και με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω προσπάθησα να κάνω το καλυτερο δυνατό. Την μεμβράνη την εβαζα γι'αυτον το λόγο, για να μην πηδήξει ο μπουνταλας και την κατασκευή του πλεξι καπακιού την καθηστερησα λόγο οικονομικού. Ε ξέχασα να ξανατραβηξω την κο..μεμβράνη γμτ!
|
||||
|
||||
![]()
σε μενα το λες?
![]() το ξερω,εχω χασει κιεγω ψαρια μα...κωδως. ξερεις ποσα ψαρια ψοφανε καθε μερα στα καταστηματα η σε γυαλες και ποτηρακια? μιλαμε για χιλιαδες. τουλαχιστον αυτο ειδε και ενα ενυδρειο της προκοπης,αφου στη φυση δεν προκειται να ζουσε. τα λαθη ειναι για να συμβαινουν. πες η κακια στιγμη. και μη νομιζεις,και τωρα που τα λεω αυτα σε εσενα,αμα παρω ψαρι την αλλη βδομαδα και το χασω ετσι,παλι θα σκασω. αγγιζει τα ορια του μαζοχισμου αν το σκεφτεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συμπέρασμα που εβγαλα.... Αν το ενυδρείο δεν είναι έτοιμο, μην βάλεις ψάρι μέσα.
Ή,αυτό που λέγετε στο φόρουμ στα βιβλια και αλλού, το κάθε ειδος θέλει και το κατάλληλο :ενυδρείο... παει και τελείωσε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |