|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 15 περιπου μερες και με αυξηση της λιπανσης επιτελους τα φυτα μου πηραν τα πανω τους
![]() Ξεκινησα κανονικη δοση flourish 1ml εβδομαδιαιως, 5-6 ml καλιο και 6 ml excel που το ριχνω σπαστα 2 φορες τη βδομαδα.Οι υπολοιπες ρουτινες κανονικα!Ευχαριστω πολυ τον φιλο sarpijk για τις συμβουλες του,βεβαια ισως να χρειαζομαι κι αλλα ιχνοστοιχεια αλλα προς το παρον μεχρι εκει μπορω.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια βλεπω ξανα το ιδιο φαινομενο σε φυτα γρηγορης αναπτυξης polysperma & stargrass τρυπες μικρες ξεθωριασμα και λιωσιμο ενω σε γενικες γραμμες εχω πολυ καλη αναπτυξη απο την αλλη..Απο αλγες τιποτα
![]() Συνοψιζω φωτισμος 24w στα 55 λιτρα,co2 diy κι εχω πετυχει επιτελους πιολυ καλη διαχυση, νιτρικα πριν την αλλαγη 10 κι η φυτομαζα στο 80% Λιπανση 1,5 ml flourish, 8 ml καλιο, 8 ml trace κι ελαχιστο excel..εβδομαδιαια σε 2 δοσεις ολα.Επισης οταν ριχνω flourish δεν ριχνω την ιδια μερα trace. Το κιτρινισμα με παραπεμπει σε ελλειψη σιδηρου;Δεν με καλυπτει το flourish; Εχω ελλειπη λιπανση πως το βλεπετε;
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα φυτα που λες δε τα βλεπω στις προηγουμενες φωτο μηπως ειναι καινουρια και πρεπει να τους δωσεις λιγο χρονο να εγκλιματιστουν?
απο ποσότητα λιπασμάτων μια χαρά ρίχνεις για τα δικα μου δεδομενα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ "Stargrass" δεν βλέπω στο ενυδρείο
![]() Η δοσολογία λίπανσης σου μοιάζει αρκετή, δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε ενυδρείο. Αν η Polyspema έχει πρόβλημα, μην αυξάνεις τα υγρά λιπάσματα και πλακώσουν άλγες, βάλε μια ταμπλέτα σιδήρου βαθιά στο χαλίκι δίπλα στην ρίζα της. Το flourish (και το κάθε flourish) είναι λίπασμα γενικής χρήσης. Αν οι ανάγκες των φυτών σε κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο είναι μεγαλύτερες το προσθέτουμε ξεχωριστά... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καμια σχεση οι πιο πανω φωτο ειναι παλιες,τα φυτα μπηκαν μετα φωτο θα ανεβασω αυριο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eλλιπες co2 και ροη. Το λιωσιμο εκει παραπεμπει.
Διαβασε εδω που εκανα μια ερωτηση. http://www.ukaps.org/forum/threads/i...5/#post-424108
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θεμα ροης δεν εχω σιγουρα, αλλα για ελλιπες co2 μπορει..Ευχαριστω παντως!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρυπες σε φυτα | paraskevas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 21-12-14 18:35 |
τρυπες στο κεφαλι | panos70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 17-09-11 23:47 |
τρυπες,τρυπες,τρυπες | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-11-10 13:38 |
ΤΡΥΠΕΣ | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-11-09 18:20 |
φυτα με τρυπες | sidirchris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 26-08-08 19:39 |