|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν νούφαρα με μεγάλα φύλα και νούφαρα με μικρά. Προτιμάτε αυτά με τα μικρά φύλλα μιας και στο ενυδρείο δεν έχεις πολύ χώρο στην επιφάνεια.
Επίσης έχω νούφαρο και με χώμα και χωρίς χώμα. Αυτό που παρατήρησα στο νούφαρο χωρίς χώμα είναι ότι άργησε κανα μήνα να βγάλει φύλλα. Στο τέλος έβγαλε τα μισά από ότι το άλλο με το χώμα. 2 χρόνιες τώρα άνθος δεν μου έκανε. Το άλλο με το χώμα είδη έχει καμία 7-8 φύλλα και κάθε χρόνο μου κάνει άνθη. @takis_gt Δεν περίμενα ότι σε ενυδρείο θα μπορούσε να είχε τόσο μεγάλη ανάπτυξη. Μπράβο !!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα φυτά και φύτευση | mezedakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-12-10 22:57 |
Αναγνώριση νούφαρου. | yiannossavva | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 27-06-09 21:46 |