|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οσο για το μέρος μπορεί να μην ήτανε κατάλληλο αλλά είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί και να αποφασιστεί εκ νέου.Το να τονίζουμε τόσο τραγικά το πόσο ακατάλληλο ήτανε είναι περιττό για μένα τουλάχιστον.Μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να σκεφτούν και να προτείνουν μέρος συναντήσεων για να βρεθεί το συντομότερο λύση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Περα απο την πλακα ομως ... ενας απο τους γραφικους ειμαι και εγω που με ποστ στην ιστοσελιδα του συλλογου αλλα και στο GAB "ανακατεψα" λιγο τα πραγματα ελπιζοντας να ξυπνησουν μερικοι. Μεχρι και ποστ επιτηδες εβαλα ζητωντας επιβεβαιωση για το μερος και την ωρα της συναντησης για να το δουνε αυτοι που δεν διαβαζουν ολα τα μυνηματα. Δηαλδη την αλλη φορα στο σπιτι σου ... οταν ο Μιχαλης τηλεφωνησε σε ΟΛΑ τα μελη απο την Β.Ελλαδα...ηταν καλυτερα ;; Ηρθαν επειδη τους μιλησε στο τηλεφωνο και του προσκαλεσε προσωπικα ;;; Και τελικα...γιατι ο Μιχαλης να μιλαει με τις ωρες στο τηελφωνο και να πληρωνει και απο την τσεπη του για καποιους που αγνοουν την προσπαθεια που κανουμε ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 07-11-05 στις 11:36 |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι χρειαζετε λιγο υπομονη και πιστωση χρονου .....
μην ξεχναμε οτι ηταν η πρωτη επισημη συγκεντρωση στην βορεια ελλαδα . και στην αθηνα τις πρωτες συναντησεις μαζευομασταν 15-20 ατομα και ειμασταν ιδιοι και ιδιοι , και θυμαμε οτι ειχανε πει οτι θα ερχομασταν 30 και..... τωρα εχουμε φτασει να πηγαινω και να μην ξερω το 3/4 ολων που ερχονται ... υπομονη . |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια ομάδα έτοιμη, έμπειρη και ορεξάτη !
Να ξέρει ένας καινούργιος στο χόμπι ότι μπορεί να σας γνωρίσει από κοντά, να κουβεντιάσει και να βοηθηθεί. Ο αριθμός δεν πρέπει να είναι κριτίριο για τις συναντήσεις κατά την γνώμη μου. Τι να πουν και τα άλλα μέλη που είναι στην επαρχία και δεν έχουν κανέναν ;!
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια μην απελπιζεστε , αφου ειναι η πρωτη επισημη συναντηση ενυδρειοφιλων , και οχι το μαζεμα μιας παρεας , θελει τον χρονο του .
Οταν καποιος ξερει οτι εκει θα σας βρει καθε πρωτο Σαββατο του μηνα τοτε οι συμμετοχες θα αυξανονται . Και κατι ακομα πολυ σημαντικο , αυτες οι συναντησεις δεν ειναι του συλλογου , ειναι ολων των ενυδρειοφιλων , και μπορουν να ερθουν ολοι οσοι εχουν ενυδρειο ή θα αποκτησουν ενα. Γιατι εαν κανεις νομισει οτι οι συγκεντρωσεις ειναι του συλλογου μπορει να μην κανει τον κοπο να ερθει νομιζοντας οτι δεν εχει το δικαιωμα να ειναι εκει και ετσι να μην εχει την ευκαιρια να σας γνωρισει.
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θέλω να πώ ότι την πρώτη φορά πριν ενάμιση χρόνο που πήγα να γνωρίσω τα παιδιά θυμάμαι ότι πήρα πμ. απο τον Γιάννη και ήταν η αιτία που πήγα και εγώ τότε. νομίζω πως αν δεν γνωρίζεις κάποιον και δεν σε καλέσει κανείς προσωπικά δύσκολα έρχεσαι στην συνάντηση γιατί νιώθεις σαν ξένος. εγώ πάντος πιστεύω πως αν κρατηθούμε, όπως είπα και παραπάνω , σιγά σιγά θα μεγαλώνει η συμετοχή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακούστε και μια άλλη άποψη παιδιά.
Εγω πχ θέλω να έρθω στην συνάντηση και να ξεκινήσω απ εδω 2 ώρες δρόμο για να είμαι στο ραντεβού. Όμως και τον περασμένο μήνα και αυτόν δεν τα κατάφερα παρόλο που το ήθελα πολύ, γιατί πολύ απλά, δουλεύω νύχτα, τα σάββατα κυμάμαι αργά και πως να σηκοθώ πρωί -πρωί και να κάνω και ταξίδι? Εμένα θα με βόλευε πχ απόγευμα για να έχω τον χρόνο να έρθω και φαντάζομαι οτι και κάποιοι άλλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τα λεω αυτά για να σας κάνω να καταλάβετε οτι δεν είμαστε εδω μόνο για να παίρνουμε αυτό που θέλουμε (απαντήσεις), όπως είπε κάποιος, αλλά υπάρχει διάθεση και για παραπάνω πράγματα...αρκεί να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πραγματοποιήσουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|