|
|
||||
|
||||
![]()
Ήδη σκέφτομαι κάτι πολύ πολύ βρώμικο
![]() ![]() ![]() Κράτα ρύζι!
|
||||
|
||||
![]()
κραταω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλογέμιστο Γιώργο !τελικά αύριο θα έρθει ο Σπύρος και απλά θα πλακωθήτε στα κοψιδια και θα βάλετε νερό;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι
![]() ευχαριστω ![]() ------------------------- μολις ανακαλυψα οτι το ενυδρειο ειναι 80 λιτρα! ![]() ειχα μεινει στις πρωτες διστασεις που ειχα υπολογισει οτι βγαινανε καμια 60αρια λιτρα και μουρθε ξαφνικο τωρα ![]() ενταξει το σηκωνει το ραφι ανετα δεν εχει θεμα,"απλα" δεν ειχα υπολογισει τα λιτρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 18-04-15 στις 22:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νωρίς είναι βρε να το γεμισεις απο αύριο!
Εγώ το είχα δέκα μέρες να τραβήξει η σιλικόνη!
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι κιεγω θα το αφησω κανα δυο μερες μαλον.εκτος αν δεν κρατηθω παλι και κανω την πρωτη δοκιμη αυριο
![]() γιατι τρωω κατι τετοιες φλασιες ωρες ωρες ![]() α ξεχασα να γραψω.(ετσι για την ιστορια) η κολληση εγινε με σιλικονη Bison για τζαμια και ενυδρεια. 4.99 απτο πρακτικερ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω σφουγγαριστρα δεν πιανω. θα σε τραβαω φωτογραφιες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |