|
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορεσα να κρατηθω,βαριομουν κ το επιασα
![]() τωρα η νεκροψια θα δειξει μολις βαλω νερο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε μας δουλευεις;
![]() Τι μας λες οτι δε μπορείς; Μια χαρά σε βρίσκω. Ωραίο μήκος έχει, έπρεπε κι εγώ να το δώσω ακόμη λίγο γμτ! ¶φησες χαρτοταινια στις κολλήσεις εσωτερικά; Πατάει επανω στις καροβιδες του πάγκου.... κανει τζιζ!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
![]() το αν σας δουλευα,θα το δουμε οταν μπει νερο. καλα το κολλησα,αλλα το θεμα ειναι να ειναι και στεγανο ![]() η χαρτοταινια ειναι πιο πανω απτην κολληση.την εβαλα μονο και μονο για να μην πασαλειψω πολυ τα τζαμια. και παλι δεν το απεφυγα εντελως. θα δω αυριο τι "ωραια πραματα" εχω κανει ![]() οχι δεν παταει πανω στις βιδες.ενταξει ρεσυ ειπαμε δεν τοχουμε,οχι ειμαστε γκαου ![]() @choco 1)μονος μου ναι. 2)μπα δε νομιζω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωραιος...
Μου φαινεται ειμαι παλι για ξεκολλημα. Ζηλεψα. Αυτοι οι δεκα ποντοι παραπανω που εχεις στο βαθος δινουν πολυ.. Καλογεμιστο Ρε παιδια, γιατι κανεις δεν προτιμαει την μαυρη σιλικονη? |
|
||||
|
||||
![]()
το συζηταγα με τον τακη αυτο για τη μαυρη σιλικονη τις προαλλες.
καταρχην δεν εχει τυχει να βρω πουθενα,αλλα και απτην αλλη η λευκη ειναι δοκιμασμενη και ξερουμε οτι κραταει. εκεινο το ρημαδοκυβο που ειχα φτιαξει πριν 3-4 χρονια,ακομα τον εχω εξω μεσα στον ηλιο με φυτεμενο ενα κακτο μεσα και κραταει η σιλικονη ακομα. δεν εχει καταλαβει τιποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος. Kαλογέμιστο!
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μαυτες τις λεπτομέρειες στην τελειότητα της κολλησης μου το χαλας
![]() Πρεπει νασαι τόσο περιγραφικός δηλαδή? ![]() Θα δουμε με το φως αυριο τι έχω κανει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα.. σιγά ρε. Απλά λέω..
![]() Από τις φωτό σου που βλέπω, μια χαρά πιστεύω θα είναι. Για να δούμε αύριο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε λεω... ωραιο, αλλα προσωπικα θα φοβομουν πολυ να το κανω με τοση λιγη σιλικονη. Μαυρη σιλικονη ( http://www.agora- ![]() ![]() Τελικα τα κραταμε τα νερα μας Γιωργο ή ειναι νωρις ακομα? |
|
||||
|
||||
![]()
@delta
τι μπιστολια? να το γεμισω ετσι εννοεις? ![]() @michalis μαλον... ε δε μπορουσα,θα εσκαγα ![]() εχει στεγνωσει εντελως φυσικα. τωρα θα δουμε αν κραταει. τοχω αφησει γεματο.οταν στηθει δεν θα εχει τοσο νερο όμως. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά δουλειά έκανες!! Καλογέμιστο να είναι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το κοιτάζω και φαντάζομαι τι ομορφιά θα γίνει.
Καλογεμιστο φιλε μου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() να περασει το τεστ του γεμισματος και θα αρχισετε να ριχνετε ιδεες για το στησιμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά φαίνεται, αλλά ειναι πολύ νωρίς ακομη Μαλλον η τύχη του πρωτάρη έπαιξε τον ρόλο της ![]() Χωρίς βοήθεια το τελειώσες????? ΥΓ : Τώρα που έπιασες τα ενυδρεία, θα αφήσεις τα "δαμασκηνά"???? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |