|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επισκεψου τον βασιλικο κηπο εδώ στην Αθηνα να δεις το ιδιο φυτο στο ιδιο στυλ πανω σε βραχο υγρο από συντριβανακι....α, και κατω από σκια πυκνοφυτης πέργκολας.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλο
![]() υπαρχει και στην ελλαδα το φυτο.θα το βρεις και στην ανθοκομικη κηφησιας.περσι το ειχανε,λογικα θα το εχουνε και φετος. ειχα παρει κιολας προπερσι αν θυμαμαι σωστα,αλλα δε μου πηγε καλα. μαλον εφταιγα εγω ομως γιατι το εβγαλα απτη γλαστρα του και τοβαλα χυμα,και μαλον την ακουσε απαυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Maidenhair fern. Το ψαχνω και εγω.
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκε στα προσεχως.
Γιωργο οταν και αν βρω θα σου ζητησω λεπτομερειες γιατι δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις με αυτο. Εαν την βρω καπου θα ενημερωσω εδω sarp. |
|
||||
|
||||
![]()
Να γιατι το ψαχνω
![]() ![]() ![]() Μιχαλη εαν βρω και εγω εδω θα ενημερωσω.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά φιλαράκι δεν μας τα εχεις πει!!!!
Βερι μπιουτιφουλ λέμε! ![]() Για το απο πάνω παραδεισάκι μιλάω...
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο αν πας απο το φυτωριο δες εαν το εχει. Το ενυδρειο που εβαλα πιο πανω δεν ειναι το δικου μου για να μην παρεξηγουμαστε!
|
||||
|
||||
![]()
Για κανε μια αναζητηση σε
Αδίαντο πολυτρίχι,Adiantum capillus ![]() Η ονομασία Αδίαντο (α-δίαντο = μη υγρανθείς) προέρχεται από το ότι δεν μουσκεύεται μέσα στο νερό. Η λατινική ονομασία Capillus- Veneris σημαίνει κόμη της Αφροδίτης και αναφέρεται στη Θεά του Έρωτα που αναδύθηκε από τα κύματα με στεγνά μαλλιά. Θα το ακούσουμε σε κάποιες περιοχές να το λένε μαλλόχορτο Προέλευση:Τροπική Αμερική, ύψος:Μέχρι 40 cm Μεταμφύτευση:Την ¶νοιξη σε χώμα με αρκετή τύρφη Το συναντούμε κοντά σε πηγές, σε τοιχώματα πηγαδιών και γενικά σε μέρη που υπάρχει άφθονο νερό. Ονομάζεται και πολυτρίχι ή ψαλιδόχορτο ή περικοκλάδι.
|
||||
|
||||
![]()
γειασου ρε δημητρη φωτεινε παντογνωστη
![]() ![]() θα ξαναδοκιμασω κιεγω φετος στη λιμνη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρήκαμε το φυτό και δε ξέρουμετι να το κάνουμε τώρα ![]() Αν το δεσω σε ενα ξύλο και το ρίζωμα του είναι μέσα στο νερό θα είναι εντάξει; Μήπως θέλει κάποιο υπόστρωμα; Στις φωτογραφιες φαίνεται απλα να ακουμπάει επανω στο ξύλο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρόσφατα παρήγγειλε απο Ολλανδία αλλά αυτό δεν το έφερε. Πάντως η κοινή που έχω εγώ δεν αναπτύσσεται μεν αλλά κρατάει καλά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θελω Και Αλλα Φυταααα | paul.asty | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 04-08-13 11:19 |
Ασχετο αλλα θελω απαντησεις | aNe | Σαλιγκάρια | 7 | 04-12-09 16:52 |
Θελω να μπω στο τρυπακι.... αλλα δεν γνωριζω. οποτε θα σας πριξω :) | chriskousis | Δίσκοι | 27 | 29-05-08 00:23 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |