|
|
||||
|
||||
![]()
Το βρίσκω δυσκολο
Αν ησουν στη θέση του, επιτυχημενος επαγγελματιας ηδη στο ειδος, θα ρισκαρες τη καριερα σου με ενα τετοιο δυσφημιστικο εγχείρημα? Πηγε για μαλλι (διαφημιση της δουλειας του) και να βγει κουρεμενος? Δεν τον υπερασπιζομαι, απλα φαινεται πολυ ηλίθια κινηση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οφ Οφ Οφ, πιανετε η καρδια μου ρε Αννα, αστο να παει..
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο 2:37 φαίνεται το πετάλ στη βάση του στύλου και στο 2:44 φαίνεται ο τύπος που το πατά. Το σαγόνι είτε είναι πρόσθετο κάτω από το πραγματικό (το πιο πιθανό) είτε έχει μάθει το σκυλί να το ανοίγει μετά από ένα ερέθισμα που του προκαλεί το πάτημα του πετάλ με κάποιο τρόπο (μάλλον απίθανο). όπως και να χει, ο τύπος είναι εγγαστρύμηθος και φαίνεται την ώρα που τραγουδάει και σηκώνει τα αφτιά του σκύλου (3:33) και φωνάζει αυτός αντί για τον σκύλο δήθεν από πόνο. Το πιο απίστευτο από όλα όμως είναι οτι υπάρχουν συνάνθρωποί μας με νοημοσύνη σαφώς ανώτερη από ενός σκύλου (θέλω να πιστεύω), που το έχαψαν πραγματικά και μου προκάλεσαν ερωτηματικά!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο Τ5 λεω να παω σε Led (Αξιζει?) | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-10-11 11:47 |
co2..?αξιζει? | aquahobby | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-04-11 14:25 |
Αξιζει αραγε? | Panagosr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-03-09 20:45 |
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! "το καινούριο μου ενυδρείο!!!!!!!" | wored_span | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 24-11-08 04:00 |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |