|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι!!!!
Βάλε αλλά τόσα και πάλι σηκώνει κι άλλα Είναι μικρά ψάρια. Τα δικά μου άρχισαν να κυκλοφορούν όταν έγιναν 12αδα (συγκάτοικος μονομάχος! ) Μέχρι τότε, δεν τα έβλεπα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 17-04-15 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με ενα κοπαδακι ηρεμα ψαρακια (οπως συννεφακια που γραφει ο Στεφανος πιο πανω), θα τα πηγαιναν πολυ καλα. Το γοννο των red cherries υπαρχει ενδεχομενο να τον χτυπησουν. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τετοια συγκατοικιση, ομως, για να πω τη γνωμη μου. Ισως θα εβαζα καλυτερα γαριδες Amano, για σιγουρια.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!
Καταπληκτικά ψαράκια. Ζηλεύω όμως το νερό σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι!!Εγώ επειδή τα έχω με red cherries και Amano δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στη συγκατοίκηση. Τώρα για το γόνο υπάρχει αυτό ενδεχόμενο πάντα, αλλά και πάλι εμένα μια χαρά αναπαράγονται οι γαρίδες. Επειδή είναι ντροπαλά πολύ, εγώ ξεκίνησα να τα βλέπω μόλις είχα μια 15άδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο και ωραία λίτρα για τα ψαράκια! Να τα χαίρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
εχθες εφτιαξα το φωτιστικο 4led 2x50watt + 2x20watt αργοτερα βλεπουμε τωρα εχω κοντα στα 12000 λουμεν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|