|
|
||||
|
||||
![]()
παρτε και δυο φωτο απτη λιμνη,ανθισε η ιριδα
![]() εχω βαλει και καλαμιες. ειχα παει και εκοψα και εχουν πιασει,βλεπω μεγαλωνουνε. φαινεται ενα εκει δεξια στη δευτερη φωτο,πισω απτο ξυλο. ![]() τα περσινα βουρλα πανε με χιλια,οπως και ο παπυρος και το περσινο εκουιζετουμ. βγαζουνε συνεχεια.λογικα φετος θα δω και κεφαλια απτα βουρλα. θα παρω μερικα φυτα ακομα απτην εκθεση,οποτε σε κανα μηνα θα ειναι ζουγκλα πιστευω. η εμπελωψ επισης μεγαλωνει.μενει να βρω καποιο αναριχωμενο που να κραταει τα φυλλα του για να μπει απο πισω στον τοιχο. ψαρι να δω ποτε θα βρω... |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε ΠΟΝΟ!!!!
|
||||
|
||||
![]()
george,αμα κολληθει και το ενυδρειο,να κανονισουμε να ερθεις απο δω να βοηθησεις στο στησιμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
respect!!
![]() Γιώργο, μόνος θα το κολλήσεις ή θα το πάρεις έτοιμο? |
|
||||
|
||||
![]()
τα τζαμια τα εχω,βοηθησε ο τακης την προηγουμενη βδομαδα και τα πηρα,και μενει το κολλημα.
μονος μου δε μπορω να το κανω,οποτε καποιον θα πρεπει να αγγαρεψω να βοηθησει ![]() αυτο ειναι το προβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέφτομαι κάτι... Και πάλι μπράβο για τη λίμνη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κανεις ενα παλουνταρο-Reef,με το μισο βραχο εξω απτο νερο να καθονται γλαροι
![]() αυτο δεν τοχουμε δει χαζα-χαζα ![]() ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μ'αρεσει τρελά!!! Το περιμετρικό χείλος της λεκάνης θα ηταν ωραίο να το καλυπτες με άμμο η χαλίκι το οποίο θα κολλήσεις με σιλικόνη. Πως θα σου φαινόταν; Τα δυο κιλά παιδάκια φτάνουν νομίζω για το ενυδρείο και για τη λίμνη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κακη η ιδεα σου,δεν το ειχα σκεφτει να σου πω την αληθεια.το θεμα ειναι πως τωρα θα πρεπει να βρω κατι που να ταιριαζει οπτικα με το υπολοιπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο να ριζωσουν
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα?τι πραμα,δεν το πιασα?
![]() που να τις βαλω ρεσυ τις φραουλες? προσεξε τι θα πεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |