|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα τροφη για τη βιολογια παρεχεις με καποιο τροπο?
Υ.Γ.Ο Μιχαλης εχει δικιο για το φυτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αμα είναι έτσι θα κοιτάξω να πάρω πετρούλες για τα "θαμνάκια" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξαναβαλε τροφη και ξαναμετρα τις επομενες 4 μερες.αν οι μετρησεις σου ειναι ιδιες τη δευτερα,θα κανεις μια αλλαγη νερου κ θα βαλεις ψαρια.
γαριδες ειναι καλυτερα να μην βαλεις με ψαρια. αν θες να δεις γαριδες κ να τις χαρεις,βαλτες μονες τους. με το σαλιγκαρι δεν εχουν προβλημα βεβαια,αρκει να μην βαλεις πολλα για τα λιτρα σου και να ακολουθεις τη ρουτινα αλλαγων που χρειαζεται το ενυδρειο σου. υποψιν πως το apple το υπολογιζεις σαν ψαρι στην ιχθυοφορτιση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκεφτόμουν η γαρίδες με σαλιγκαρια μάλλον apple εκινα τα στρουμπουλα τα κίτρινα η λιγες γαρίδες με λιγα Γκάμπις η γκαμπις με σαλιγκαρακια αλλά όχι πόλλα κ όχι ολά μάζι ταυτόχρονα...η και γαρίδες μονές τους..δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι μου προτινεται? |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες τη γνωμη μου,βαλε μονο γαριδες και αργοτερα βαζεις και ενα apple.
τα γκαπυ δεν θα τα εβαζα,γιατι θαχεις θεμα υπερπληθυσμου και τα εξτρα ψαρια δεν θα μπορεις να τα δινεις ευκολα. αλλα γουστα ειναι αυτα. αυτο το θεμα το εχεις δει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα για αρχή να βάλεις κάνα 2 ψαράκια cae (chinese algae eater) για την άλγη και μετά Guppy που αντέχουν σε μεγάλο εύρος παραμέτρων.
Τα σαλιγκάρια ίσως μειώσουν κάπως την σκληρότητα που την αγαπούν τα guppy (έχω δοκιμάσει Apple με Guppy χωρίς πρόβλημα, αλλά μόνο για ένα 3μηνο). Σε αυτό θα πρότεινα να τοποθετηθούν οι πιο έμπειροι. |
|
||||
|
||||
![]()
πριν προτεινουμε ψαρια,κοιταμε το προφιλ τους.
τα συγκεκριμενα ψαρια θελουν ελαχιστο μηκος ενυδρειου εναμιση μετρο... http://www.seriouslyfish.com/species...lus-aymonieri/ επισης δεν διαλεγουμε ψαρια με βαση το να μας "εξυπηρετησουν" προσωρινα να κανουμε τη δουλεια μας και μετα βαζουμε αλλα... αν ηταν ετσι,θα προτειναμε να γινεται και το στρωσιμο με χρυσοψαρα και αν ψοφησουν δε βαριεσαι ![]() επισης η αλγη δεν χρειαζεται καθαρισμα.αν ειναι καφε θα φυγει μονη της και αν ειναι αλλο ειδος θα τη χαρουνε οι γαριδες αν αποφασισει να βαλει. αν δεν βαλει τιποτα που να τρωει την αλγη παλι δεν υπαρχει προβλημα,παιζει και αυτη το ρολο της σε ενα ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετακόμιση γραφείων | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 05-04-09 13:02 |
Μετακόμιση. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-03-08 22:27 |
Μετακόμιση | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 18-05-06 11:07 |
Μετακόμιση Ενυδρείου | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 14-09-05 16:34 |
Μετακόμιση.Πως; | nickall13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-06-05 12:27 |