|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ξιφοφοροι με τα πλατυ σιγουρα υβριδιζουν.
|
||||
|
||||
![]()
Να σας πω την αλήθεια θα μου άρεσε να δω υβρίδια.
Και τα 2 μου ενυδρεία είναι 54άρια. Αυτό που βλέπετε στην φώτο το πήρα έτοιμο στρωμένο. Τότε βέβαια είχε ψαράκια Convict white (τα οποία τα έδωσα) και πλαστικά φυτά. Πρόσθεσα (κανονικό) χαλικάκι στο υπόστρωμα, ωστόσο το έγχρωμο ξανανέβηκε προς τα επάνω. Τα κοχύλια τα κράτησα γιατί μου άρεσαν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τουλαχιστον βαλε ποταμισια,η εστω γλυκου νερου.
αλλιως βαλε και αχινους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης, για ξιφοφορους θεωρω οτι ειναι μικρα τα ενυδρεια σου, λογω τελικου μεγεθους των ψαριων. Ετσι κι αλλιως με τις πολλες αναπαραγωγες, θα πρεπει να αραιωνεις πολυ συχνα των πληθυσμο ολων των ψαριων σου.
|
|||
|
|||
![]()
στα 54 λιτρα οι ξιφοφοροι ζοριζονται.. θελουν πιο μεγαλο χωρο για να κολυμπανε.. προσεξε τους γινονται επιθετικοι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα υβρίδια ούτως η άλλως δεν ξεχωρίζουν; Ε σ' όποιον αρέσουν
![]() Στην τελική τα καρδερινοκάναρα είναι πανάκριβα. Τα πλατοξιφοφοράκια στο πηγάδι κατούρησαν; ![]() ------------------------- Πέρα από την πλάκα πάντως, σκέφτομαι όντως να τα δώσω λόγο χώρου, αν σύντομα δεν πάρω μεγαλύτερο ενυδρείο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BaCh : 10-04-15 στις 23:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με το κοστος παει?
τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? υ.γ κι'εγω με ποδηλατο ηρθα. |
|
|||
|
|||
![]()
και υβριδια να βγαλεις πριν τα δωσεις το λες... θα βρεις παιδια που θα τα θελουν..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-(χωρις καμια προθεση να υπονοησω κατι για τον bach φυσικα) δεν λενε ολοι οτι εχουν υβριδια οταν εχουν, με αποτελεσμα ατομα που θελουν καθαρα ειδη να βρεθουν με υβριδια. Ειτε επειδη δεν μπορουν να τα αναγνωρισουν, ειτε λογω εμπιστοσυνης στα λεγομενα της καθε αγγελιας. -πολλα υβριδια που χαριζονται (και οχι πωλουνται συνηθως) σε αγγελιες, δεν ειναι απιθανο να αποτελεσουν ζωντανη τροφη για αλλα ειδη. Δυο καλοι λογοι για εμενα, που δεν θα συμφωνουσα με την αναπαραγωγη υβριδιων σε ενυδρειο που δεν εχει τη δυνατοτητα να φιλοξενει για παντα ολους τους μελλοντικους κατοικους του (σχεδον ανεφικτο ετσι κι αλλιως με τις ταχυτητες αναπαραγωγης των ζωοτοκων).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση 4ων φυτών | Skydiver | Αναγνωρίσεις φυτών | 11 | 02-02-13 18:27 |
Αναγνώριση φυτών | kilo_me | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 31-03-10 00:56 |
Αναγνώριση των φυτών μου | supermanx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-04-09 00:27 |
Αναγνώριση φυτών | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-04-07 04:57 |
Αναγνώριση φυτών | Maax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 28-08-04 01:57 |