|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον βιάστηκα να βγάλω τα 2α τζάμια.
Το ενυδρείο το έχω πλέον στους 19 βαθμούς, αλλά σήμερα το πρωί είχαμε εξωτερική θερμοκρασία 7 βαθμούς και το ενυδρείο έδειχνε 17,4 , δεν λέει να ανέβει με τίποτα, και έχει 125αρι Jager. Το κατέβασα στους 17,5 μπας και κάψει λιγότερο. Τελικά τα 2α τζάμια έκαναν πολύ καλή δουλειά το χειμώνα
|
||||
|
||||
![]()
ναι , μας κοροιδευει ο καιρος!
ε, σε λιγες μερες θα στρωσσει... αστο ετσι τωρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε δεν κάνω τίποτα, τα φύλαξα τα τζάμια, δεν τα βγάζω τώρα, θα κάψω λίγο ρεύμα παραπάνω. Δεν ήθελα να τη κατεβάσω και άλλο , για να μην είναι σήμερα στους 15 και αυριο πάλι στους 19, θα τα τσακίσω τα κακόμοιρα με κρύο/ζέστη
|
||||
|
||||
![]()
White Cloud Mountain minnow by night
Επιτέλους με το δικό τους φωτιστισμό ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο Τάκη,το καλοκαίρι θαναι όλα τα λεφτά να κάθεσαι να χαζευεις το βραδι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από τώρα το χαζεύω Γιώργο, αραχτός στη ταράτσα μέχρι να κατεύω στην αυλή για την Ανάσταση
![]() -------------------------
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-04-15 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Χριστος Ανεστη! χρονια σου πολλα! ..ααααα.!!!! ομορφιες! σαν διαμαντακι το εχεις! μπραβο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |