|
|||
|
|||
![]()
Αν γνωριζεις τα δικαιωματα σου τοτε εισαι καλυμμενος απο οποιοδηποτε καταστημα το παρεις... Καταρχην μεσα σε 7 μερες μπορεις να επιστρεψεις το προιον ακομη και αν το μετανιωσες χωρις καμια επιβαρυνση αρκει να ειναι ενταξει στη συσκευασια του...
Εαν μεσα σε 2 χρονια που υπαρχει υποχρεωτικη εγγυηση παρουσιαστει βλαβη στο προιον τοτε το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να το επισκευασει η αντικαταστησει και αναλαμβανει και τα μεταφορικα αν το πηρες μεσω ιντερνετ και οφειλει να εχει τεχνικο τμημα για τον ελεγχο του χωρις να εχει δικαιωμα να σε παραπεμψει στην αντιπροσωπια. Εμενα προσωπικα που μου ετυχε ελλατωματικο φιλτρο και το καταστημα μου εδωσε δικο του φιλτρο μεχρι να επιστρεψει το δικο μου γιατι δεν ηθελε να με χασει απο πελατη και φυσικα το εκτιμησα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για αγορα εξωτερικου φιλτρου. | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-01-14 21:52 |
επιλογη εξωτερικου φιλτρου | bilaras7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 03-12-13 23:57 |
βοηθεια για αγορα εξωτερικου φιλτρου | takis07 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 30-12-11 10:10 |
γνωμες,συμβουλες για αγορα εξωτερικου φιλτρου | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-05-10 22:25 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | xrele24 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-02-09 14:41 |