|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το νερό στην Τρίπολη είναι ήδη ανεβασμένο... 17-20 ogd Τέλος πάντων ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόσο με το θέμα μου. Θα κάνω τις δοκιμές μου και αν ποτέ πάω Αθήνα θα δοκιμάσω σε καμία μάντρα μπας και βρω τίποτα της προκοπής. |
|
||||
|
||||
![]()
Καντες δωρεα στο δημο να στολισει καμια πλατεια.
Ή στησε αφρικανικο ή με ζωοτοκα ή χρυσοψαρα κλπ ψαρια σκληρου νερου, να μη σε νοιαζει τι θα κανουν οι πετρες. Ετσι κι αλλιως σε τετοιο νερο δεν μπορει να βαλεις οτι ψαρια ναναι.
|
||||
|
||||
![]()
17-20 dgh εννοείς?
σε τέτοιο νερό κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται να κάνουν κάτι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ντε και καλα πρεπει να βαλεις πετρες και παιδευεσαι;
πέτρες, υπόστρωμα, διακόσμηση |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης, προσαρμοστικότητα και ευζωία | kgf12345 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 22-03-16 08:42 |
ζωντανές τροφές κατάλληλες για corydoras | noe | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 29-06-08 16:49 |
Κατάλληλες συνθήκες για ψάρια αναπαραγωγής | mongoose | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-08-05 09:41 |
Πέτρες | hejo | Malawi | 13 | 29-11-04 00:15 |