|
|
||||
|
||||
![]()
πω πω Γιώργο είσαι πολύ γρήγορος , πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις από εδώ και πέρα ;
Για αντλία επιστροφής όταν μπορεσεις μπορείς να πας σε μια jebao 3000 και έχε στο νου σου και ότι το σκίμμερ σου δεν είναι για πολλά σου μιλάω εκ πειρας καθότι το είχα παλαιότερα . Υ.Γ. Τις τρύπες μόνος σου τις έκανες ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είναι σκυλί αντλία όμως.. Αλλά στα 1.5 μέτρα μου έβγαζε 1700l/h αν θυμάμαι καλά και μου έκανε εντύπωση... Για τις τρύπες, αν και δεν είμαι πολύ των εργαλείων... έχω τρυπησει πολλά ενυδρεία και sump με αυτά τα διαμαντοποτηροτρύπανα, με δραπανο μεταβλητών στροφών, πολύ εύκολα, χωρίς καμία θραύση!! Και είναι και πάμφθηνα, έχω αγοράσει από 10mm έως και 65mm και είναι και ίδια, οπτικά τουλάχιστον, με αυτά που πουλάνε εδώ στην 5πλάσια τιμή... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειο ανηδαιος με σαμπ και τρυπες | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-07-10 11:51 |
Λαβα σε σαμπ για θαλασσινο Fish Only? | dolphin07 | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 05-03-10 23:39 |