|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο σου απο τι υλικο ειναι ? Ακριλικο ? ή τζαμι ? Τρομερο αποτελεσμα και λογικα μιλαμε για πολλα λεφτα !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μετά και από το βιντεάκι μπορούμε να το πάθουμε το εγκεφαλικό.......
![]() ![]() Να το χαίρεσαι και να μας ενημερώνεις τακτικά για την συνέχιση της ανοδικής του πορείας..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εεεεεενταξει μετα από αυτό τα λογια είναι περιτα πολλα Μπραβο φιλε μου!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το λειτουργείς με τα ενσωματωμένα μηχανήματα που έχει στην πλάτη, ή όχι!! Το λιγουρευόμουν κι εγώ, αλλά δεν ήμουν σίγουρος για την αποτελεσματικότητά τους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το ενυδρείο είναι τής redseamax 250 θα σου έλεγα φίλε μου να πας σε φτιάχνω καλύτερα πρώτον γιατί ανά σού καεί καμιά αντλία είναι πανάκριβες και θέλει συγκεκριμένη για να χωράει στο σαμπ δεν βολεύει να καθαρίσεις της αντλίες γιαυτό καλύτερα φτιάξε ένα μόνο σού πετάς και ένα μεγαλύτερο σκιμερ έχεις και το σαμπ από κάτω και κάνεις εύκολη συντήρηση και εγώ κάποια στιγμή θα το αλλάξω και θα πάω σε μεγαλύτερο για ξεκίνημα που έκανα στο θαλασσινό καλά ήταν τώρα δεν θα το περνά
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα... Έχω φτιάξει από πέρυσι, απλά από περιέργεια ρώτησα γιατί ήμουν στο τσακ να το πάρω...
Μα πες μας και για ταΐσματα και ότι άλλα πρόσθετα για τα κοράλια σου αν βάζεις... με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keep on the good work!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|