|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη ναι,αλλα το θεμα δεν ειναι πως δεν υπαρχει Transhiper στην ελλαδα,ειναι πως δεν υπαρχει κανεις που να στελνει ελλαδα
![]() δεν ξερω αν αλλαξε κατι φετος,αλλα περσι τους πηρα ολους τηλεφωνο.(οσους ηταν στην ευρωπαικη λιστα τεσπα) δεν εστελνε κανεις.μαλιστα βρηκα αρκετους ασιατες εκτροφεις που θελανε να ανοιξουν παρτιδες με ελλαδα αλλα δεν ειχαν τροπο να στειλουνε ψαρια. μιλαμε εφαγα ωρες και ωρες να προσπαθω να βρω ακρη περσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον είναι επαγγελματική ευκαιρία, πόσο δύσκολο είναι να γίνει κανεις transhipper στην Ελλάδα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τη γραφειοκρατια? αστα να πανε
![]() το σκεφτηκα λιγο περσι να σου πω την αληθεια,αλλα μολις ειπα να το ψαξω λιγο μ'επιασε πονοκεφαλος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το παλευεις ακομα ε? ωραιος!Νομιζα τα ειχες παρατησει ευχομαι να τα καταφερεις,με του εμποριου δυσκολο γιατι είναι επεξεργασμένα
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε γμτ.μιλαμε ξερεις με ποσα ρυζια εχω δοκιμασει?
![]() αυτα τωρα λογικα θα πιασουνε. και ετσι και πιασουνε θα κανω τρελλο ενυδρειο μιλαμε(γιατι θα στηθει σιγουρα και ενυδρειο) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κι εγώ αυτό ετοιμαζω! Είχα βάλει έτοιμα μεγαλομενα φυτά ριζιου τα οποία ξεριζωσα απο οριζονα στο Καλοχώρι αλλά δεν: πιασαν. Στο διάβασμα είμαι τώρα αλλά στο ριπαριουμ πρεπει να αλλαξω υπόστρωμα. Ίσως μπει κι αυτό σε ένθετο δοχείο.
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι το καλοχωρι που λες?...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο εξω απο την Αθηνα και προς τα βορεια. Πετάξου μία, και μη ξεχασεις, ρύζι, τυρι, γάλα, καμπά.
https://goo.gl/maps/2Nd3x
|
||||
|
||||
![]()
Θεσσαλονίκη είναι!
Εκεί κοντά δε θα βρεις οριζονα;
|
|
![]() |
||||