|
|
||||
|
||||
![]()
Για ευκολα φυτα κοιτα στις αγγελιες του φορουμ.
Δινονται σε καλες τιμες γενικα. Βαζε τροφη και περιμενε να σου δειξει μερικα νιτρικα πριν βαλεις ψαρια. (ΝΗ3/4, ΝΟ2, μηδεν φυσικα) Θα κανεις αλλαγη νερου και μετα θα τα βαλεις.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ delta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχεις , τωρα ειδα οτι εχεις και τεστ και μετρας..
οκ ,καλα παμε.. περιμενε τα νιτρικα , οπως σου ειπε κι ο Σπυρος.. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορω να βαλω Clea Helena kai Anubiα Nana?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις..
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Απο tablet γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick1982 : 25-03-15 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos ενιδρειο 60 lt ειμαι αρχαριος θελω βοηθεια | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-01-09 07:50 |
ερωτηση ειμαι αρχαριος μετρησεις sos | teo7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-10-08 12:27 |
Εγω ειμαι ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ βοηθηστε με!!!!! | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-08-08 02:26 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |