|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο παιζει.αν και να σου πω την αληθεια δεν μετρησα ποτε αμμωνια με τυρφη για καποιο λογο.
εκανα μετρηση δηλαδη και δεν μου ανεβασε αμμωνια ποτε. σιγουρα παιζει ρολο κ η τυρφη σαυτο. αν δεν εχεις τεστ και φοβασαι να το βαλεις γιαυτο το λογο,τοτε μην το βαλεις. φτιαξε καινουριο. βιαστηκα να απαντησω στο πιο πανω ποστ αλλα ειμαι και στη δουλεια και εχω και αλλου το μυαλο μου ![]() παντως αν εχει βγαλει αμμωνια,οταν πεσει η θερμοκρασια του νερου η ελευθερη τοξικη θα μειωθει. η μαλον θα μεγαλωσει το ποσοστο αμμωνιου σε σχεση με την ελευθερη αμμωνια,οποτε παλι δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα.ετσι κιαλλιως το νερο θα μπει σε στρωμενο ενυδρειο και αν κανεις την αλλαγη σε δυο δοσεις,θα πρεπει να περασει απαρατηρητο ![]() βαζεις και διπλη δοση prime και λογικα θασαι ενταξει. βεβαια χωρις μετρηση,ενα ρισκο υπαρχει παντα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατροφη rasbora espei | gkouloheris | Διατροφή | 0 | 09-03-13 10:29 |
Rasbora espei με Rasbora heteromorpha?Σε 70 λιτρα ποσα? | MALAWI CICHLID BREED | ¶λλα ψάρια Ασίας | 3 | 04-12-12 14:38 |
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Rasbora Trigonostigma Espei??? | MALAWI CICHLID BREED | ¶λλα ψάρια Ασίας | 0 | 30-11-12 17:03 |
Rasbora espei HELP | GiWrGoS198 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 18-04-12 10:33 |