|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα γινεται ολοκληρη συζητηση στο forum του συλλογου μετα απο απαιτηση των μελων που δεν κατοικουν στην Αθηνα για να μπορουν να ψηφιζουν εξ' αποστασεως επειδη δεν μπορουν να ερχονται στη Γενικη Συνελευση... Υπαρχει καλυτερη αφορμη για πανελληνια συναντηση?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απο την αλλη μια μορφη αλλιωτικης συναντησης χωρις υποχρεωσεις, ψηφοφοριες κλπ, κανει πιο αναλαφρη την διαθεση και την παρεα.Γι αυτο και μιλησα για "Συνεδριο".
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω πεταω τη σκουφια μου για ταξιδακια οποτε θα μου αρεσε αλλα ειναι πραγματικα δυσκολο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι ο ενθουσιασμός σας παρασύρει όλους !!
Για ρωτήστε....πόσα άτομα μαζεύονται κάθε φορά στην τακτική μηνιαία συνάντηση που γίνεται στην Αθήνα,Θεσ/νίκη,Πάτρα κλπ ;;; Για ρωτήστε πόσα άτομα μαζεύονται στην ΓΣ ;;; Νομίζετε ότι αν κάνουμε "συνέδριο" στον Βόλο για παράδειγμα θα μαζευτούν πάνω από 10-15 άτομα ;;; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα έχει τόση μεγάλη συμμετοχή μια τέτοια εκδήλωση ;;;; Γιατί άλλο είναι να πάμε μια εκδρομούλα 5-6 φίλοι από τον σύλλογο και άλλο ένα Πανελλήνιο Συνέδριο Ενυδριόφιλων !!! Είναι νωρίς για κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |