|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως αυτο που λεει ο φιλος ισως να ισχυει με το πολυ το πλυσιμο το φλουριτε πεζει να χασει καποια συστατικα απο αυτα που λεει μεσα η seachem οτι εχει!σε μερικα site ειδα οτι απλα ενα νερο ισα ισα αρκειTo επλυνα στην λεκανη κοντα στα 10 λεπτα με τιποτα δεν εφευγε η λασπουρα !Τωρα μερα με την μερα παει καλυτερα αλλα ακομη εχω αρκετα θολο νερο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει και άλλη λύση βάζεις απο κάτω τον άπλυτο και απο πάνω σκεπάζεις με πλυμμένο.
Επειδη το παραπάνω υπόστρωμα το έχω χρησιμοποιήσει και χρησημοποιω εδω και πάρα πολλα χρόνια είτε το πλύνεις είτε δεν το πλύνεις αν το ενυδρείο είναι σωστό έχεις το ίδιο αποτέλεσμα ,στο τελευταίο μου εφάρμοσα την δεύτερη μέθοδο και έχω ακριβώς το ιδιο αποτέλεσμα με οταν απο το πολύ πλ΄υσιμο το γυάλισα.Προσοχη οταν γεμίζουμε το ενυδρείο καλά είναι να σκεπάζουμε το υπόστρωμα με καμμια σακόυλα απορρυμάτων ή εφημερίδες,και μετα να γεμίζουμε σιγα σιγα το ενυδρείο. ------------------------- Δες το βίντεο προς το τέλος πως γίνεται https://www.youtube.com/watch?v=BpIk_igQR9c Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 16-03-15 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο το ειδα το Βιντεο ,το καλο ειναι οτι το χαλικι απο πανω το μαυρο το ειχα πλυνει καλα οποτε τον πολυ χαμο απο λασπη τον απεφυγα!Τωρα οσο ναναι σε νεοστημενο ενυδρειο θολουρα και λοιπα ειναι λιγο πολυ αναμενομενη!Γι αυτο εβαλα ενα εσωτερικο δυνατο φιλτρο με σφουγγαρι κατω κατω μετα ανθρακα και μετα ενυδρειακο βαμβακι να καθαρισει τα χοντρα .Τωρα μπορω να πω οτι πολυ καθαρο !Σε μια εικονα φαινεται το φιλτρο πανω δεξια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Home Waterfall Project | gkontos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 29-05-14 10:39 |
Discus home? | Xotikouli | Δίσκοι | 27 | 07-05-07 14:20 |
GAB Home Page... | Strahos | Greek Aquarist's Boards | 18 | 07-05-07 00:43 |
ΕΤ phone home | fidel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-06-04 18:52 |
New Cichlids' Home | Filippos | Malawi | 33 | 07-04-04 12:22 |